Boy - Subway Surf Run 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,640 TOPLAM İNDİRME

Boy - Subway Surf Run 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir koşu oyunudur.

Boy - Subway Surf Run 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir koşu oyunu olarak dikkat çekiyor. Popüler sonsuz koşu oyunları gibi oynanan oyunda altınları toplamalı ve engellerden kaçmalısınız.

Klasik hale gelen sonsuz koşu oyunları tarzında bir kurguyla karşımıza çıkan bir oyun olan Boy - Subway Surf Run 3D, canlı görselleri ve zorlu engelleriyle oyuncuları zora sokuyor. Milyonlarca oyuncusu olan Subway Surfers'da olduğu gibi yine metro raylarında geçen oyunda bekçiden kaçıyoruz. Zorlu engellerin yer aldığı oyunda karşımıza çıkan altınları da toplamamız gerekiyor. Aynı zamanda oyunda onlarca sörf tahtası, özel güç ve aksesuarda yer alıyor. Puanınızı yükselttikçe bu tür nesnelerin kilitlerini açabiliyor ya da beklemek istemeyip paranızla satın alabiliyorsunuz. Bağımlılık yapıcı bir etkisi bulunan oyunun başından saatlerce kalkamayacaksınız. Ayrıca koşu sırasında karşınıza çıkan özel güçleri de alabilir ve daha fazla puan toplayabilirsiniz.

Tamamı 3 boyutlu bir ortamda geçen oyunda dikkatli olmalı ve reflekslerinizi iyi kullanmalısınız. Zamanlamayı iyi ayarlamalı ve engellere takılmadan ilerlemelisiniz. Eğlenceli sesleri, canlı grafikleri ve kolay oynanışıyla Boy - Subway Surf Run 3D oyunu sizleri bekliyor.

Boy - Subway Surf Run 3D oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Boy - Subway Surf Run 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
605 TOPLAM İNDİRME

Boy - Subway Surf Run 3D, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir koşu oyunudur.

Boy - Subway Surf Run 3D, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sonsuz bir koşu oyunudur. Oyundaki amacınız yolunuza çıkan engellere takılmadan altınları toplamak ve yüksek puanlara ulaşmak.

Milyonlarca oyuncusu bulunan sonsuz koşu oyunları tarzında bir kurguyla karşımıza çıkan Boy - Subway Surf Run 3D, bağımlılık yapıcı etkisi olan bir oyundur. Klasik hale gelen sonsuz koşu oyunu olan Boy - Subway Surf Run 3D ile metro raylarında durmadan koşuyor ve altınları toplamaya çalışıyorsunuz. Canlı görselleri, kolay oynanışı ve zorlu engellerin yer aldığı oyunda işiniz de oldukça zor. Oyunda bekçiden kaçıyor ve dikkatli bir şekilde ilerlemeye çalışıyorsunuz. Oyundaki amacınız ise en uzun mesafeyi katedip en fazla altını toplamak. Ayrıca oyunda yer alan özel nesnelerinde kilitlerini açabiliyor ve daha etkileyici bir oyun elde edebiliyorsunuz. Bağımlılık yapıcı bir etkisi bulunan oyunun başından saatlerce kalkamayacaksınız. Ayrıca koşu sırasında karşınıza çıkan özel güçleri de alabilir ve daha fazla puan toplayabilirsiniz.

Oyun sırasında dikkatli olmalı ve reflekslerinizi en iyi şekilde kullanmalısınız. Eğlenceli sesleri, canlı grafikleri ve kolay oynanışıyla Boy - Subway Surf Run 3D oyunu sizleri bekliyor.

Boy - Subway Surf Run 3D oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Street Skater 3D

    Street Skater 3D, Temple Run ve Subway Surfers oyunlarındaki gibi gibi sokaklarda gezerek yoldaki altınları toplamaya çalışacağınız fakat bu sefer koşmak yerine kaykay süreceğiniz eğlenceli bir Android aksiyon oyunudur.
  • Ocean Run 3D

    Sonsuz koşu oyunu ve özellikle Subway Surfers'i sevenleri benzer bir oyun bekliyor. Bu sefer denizin altında engelleri aşıp reflekslerinizi sınıyorsunuz.
  • Train Fun Surf Run

    Engellere takılmadan koşacağız.
  • Subway Simulator 3D

    Subway Simulator 3D, bir vatman olarak metro sürmenizi amaçlayan bir simülasyon oyunudur.
  • Jungle Horse 3D World Run

    Jungle Horse 3D World Run, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir macera oyunudur.
  • 3D City Run 2

    3D City Run 2, sonsuz koşu oyunu dinamiklerini zombi temasıyla birleştiriyor.
  • 3D Ice Run

    3D Ice Run karşımıza aksiyon dolu bir koşu oyunu olarak çıkıyor.
  • Dungeon Archer Run 3D

    Dungeon Archer Run 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur