Brain Dots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
649 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Brain Dots ile Android cihazlarınızda eğlenceli ve yaratıcı bir bulmaca oyunu deneyimi yakalayabilirsiniz.

Brain Dots, keyifli bir zeka ve bulmaca oyunu arayanların Android cihazlarında denemeden geçmemeleri gereken keyifli oyunlar arasında yer alıyor ve hem tabletler hem de telefonlarda oynanabiliyor. Pek çok diğer bulmaca oyununun aksine yaratıcılığınıza da gerek duyan uygulama, böylelikle kendi çözümünüzü kendinizin yaratmasının da önünü açıyor.

Oyunda iki adet küremiz mevcut ve temel hedefimiz bu küreleri bir şekilde birbirine değdirmek. Bunu yapmak ilk bölümlerde biraz kolay gibi görünse de bölümler ilerledikçe oldukça orijinal engeller karşımıza çıkıyorlar ve bu engelleri aşabilmek için daha da orijinal çözümler bulmak gerekiyor. Tabii ki yüzlerce bölüme sahip olduğu için bu işin ne kadar zorlu bir hale gelmeye başladığını siz de tahmin edebilirsiniz.

Bu topları birbirine değdirebilmek için elimizde bir kalem bulunuyor ve her bölümle birlikte yeni bir kalem açma şansımız doğuyor. Daha farklı kalemlerle çalışmanın bu işi biraz daha eğlenceli ve yaratıcı bir hale getirdiği de kesin. Bir bölümü geçtiğinizde o bölümü nasıl geçtiğinize dair video veya ekran görüntüsü yakalamak da mümkün ve böylece dostlarınıza ne kadar yaratıcı bir şekilde sonraki bölümlere geçtiğinizi gösterebiliyorsunuz.

Oyunun grafikleri ve ses öğeleri oldukça sevimli bir şekilde hazırlandıklarından dolayı oyununuz esnasında göz zevkinizi bozacak herhangi bir şey yok. Zaten minimalist bir anlayışla düzenlendiği için ekranda kalabalık yaratmayan Brain Dots'u oynarken keyifleneceğinizi söyleyebilirim.

Yeni ve yaratıcılığı destekleyen bir puzzle oyunu arayan kullanıcıların kesinlikle denemeden geçmemeleri gereken oyunlar arasında olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Brain Dots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
31.2 MB DOSYA BOYUTU

Brain Dots oyunu sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak yaratıcı bir şekilde bulmacalarınızı çözebiliyorsunuz.

Brain Dots oyunu, iPhone ve iPad kullanıcılarının oldukça keyifli bir şekilde vakit geçirmelerine yardımcı olacak bulmaca oyunları arasında yer alıyor ve pek çok diğer bulmaca oyununa göre biraz daha yaratıcılığı kullanma temelli olduğu için bilhassa çocuğunun zihnini çalıştırmak isteyen ailelerin de dikkatini çekecektir. Lakin oyunun sadece çocuklar değil aynı zamanda yetişkinler için hazırlandığını da gözden kaçırmayın.

Oyundaki temel amacımız, bize verilen farklı renkteki iki küreyi birbirine değdirmek. Bunu yapmak için bize verilen kalemleri kullanıyoruz ve kalemlerle ekran üzerinde çizdiğimiz şekiller, topların birbirlerine değmeleri için gereken yolları oluşturuyorlar. Her ne kadar ilk bölümlerde bu işi yapmak oldukça kolay olsa da, yüzlerce bölüm içerisinde ilerledikçe daha zorlu puzzlelar ile karşılaştığımız da belirtmek gerek. Yeni bölümlerle birlikte hazırlanmış onlarca kalem seçeneği içerisinden yenilerini açmak da mümkün hale geliyor.

Brain Dots'un grafikleri ve sesleri oldukça minimal bir tarz kullanılarak hazırlandığı için oyununuz esnasında dikkatinizi dağıtacak noktalarla karşılaşmanız da pek mümkün değil. Böylelikle sadece karşınıza çıkan bulmacaya odaklanabiliyor ve en optimum çözümü bulmak için vaktinizi harcayabiliyorsunuz.

Bölüm bitimlerimde o bölümü nasıl geçtiğinize dair bir video yahut ekran görüntüsü de yakalayabiliyor, böylece dostlarınıza ne kadar yaratıcı olduğunuzu gösterebiliyorsunuz. Dolayısıyla oyunun her zaman tatlı bir rekabeti de içerisinde barındırdığını belirtmek gerekiyor. Yeni bir puzzle oyunu arayanların kesinlikle denemeden geçmemeleri gerekenler arasında yer aldığını düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dots and Co

    Dots and Co, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Logic Dots

    Logic Dots, Android cihazlarımız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Two Dots

    Two Dots, zekaya dayalı oyunlardan keyif alanların seveceği türden bir bulmaca oyunu.
  • Dots

    Dots, aynı renkli noktaları birbirine bağlama üzerine kurulmuş son derece eğlenceli ve bağımlılık yapan bir Android bulmaca oyunudur.
  • The World of Dots

    The World of Dots, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilmiş bir bulmaca oyunudur.
  • Loop Dots

    Loop Dots, renkli noktalara bağlamaya çalıştığınız ücretsiz bir Android oyunu.
  • Dots Online

    Dots Online, Android cihazlarınız üzerinde oynarken beyin jimnastiği yapmanızı sağlayan ücretsiz ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.
  • Dot Brain

    Dot Brain, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.