Brain.fm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Brain.fm, nörobilim ile müziği birleştiren beyin için tasarlanmış müzik uygulaması.

Brain.fm, odaklanma, meditasyon, uyumaya yardımcı olan özel müzikler içeren benzersiz bir iOS uygulaması. iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip kullanabileceğiniz müzik uygulamasında yapay zeka tarafından oluşturulan 15 dakikalık müzikler bulunuyor.

Çalışırken odaklanma sorunu çekiyorsanız veya meditasyon yaparken ruhunuzu dinlendirecek bir müzik bulamıyorsanız veyahut uyku esnasında müzik dinlemeyi seven biriyseniz Brain.fm uygulamasının müziklerine kulak vermenizi tavsiye ederim.

Nörobilim ile müziği birleştiren değişik bir mobil uygulama olan Brain.fm’deki müzikleri başlangıç aşamasında ücretsiz dinleyip indirebiliyorsunuz. Ancak ilk 10 oturum için bu geçerli. Sonrasında aylık, üç aylık veya senelik abonelik modellerinden birini seçmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

Brain.fm

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

Brain.fm, uyuma, rahatlama ve odaklanma durumuna uygun çok özel müzik parçaları sunan bir site.

Brain.fm, online olarak müzik dinleyebileceğiniz siteler arasında ancak Spotify, Apple Music, Deezer gibi popüler çevrimiçi müzik platformlarından oldukça farklı parçalar sunuyor. Gün içerisinde gerçekleştirdiğiniz aktivitelere özel, müziğin beyne etkisi üzerine çalışmalar sürdüren kişilerce hazırlanmış çok özel ritim tabanlı parçalar sunan servis, odaklama, rahatlama ve uyuma olmak üzere üç farklı duruma uygun önerilerde bulunuyor.

Ücretsiz olarak üye olup belli süreliğine ücretsiz faydalanabildiğiniz müzik servisinde o anda yaptığınız eylemi seçerek müzik önerileri alıyorsunuz. Odaklan, rahatla ve uyu olmak üzere üç seçeneğiniz var. Örneğin; çalışma anında dikkatinizin dağılmaması için odaklana tıklayıp öneriler alıyorsunuz. Nefes açma egzersizi veya meditasyon yaparken rahatlama önerileri yardımınıza koşuyor. Uyurken veya yatakta dinleme esnasında müzik dinlemeyi seviyorsanız uyu altında sıralanan öneriler arasından seçim yapıyorsunuz.

Seçtiğiniz aktiviteye göre istediğiniz süre boyunca diğer müzik servislerinin aksine popüler şarkılar yerine psikologlar, psikoterapistlerin katkılarıyla oluşturulmuş çok özel müzikleri dinlettiren Brain.fm’in tek kötü yanı 7 dinleme oturumundan sonra premium hesap gerektirmesi.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pause

    Pause uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan tüm müzik haberlerini bulabilirsiniz.
  • Dolby On

    Dolby On uygulaması ile iPhone / iPad'inizde ses ve müzik kaydı yapabilir ve düzenleyebilirsiniz.
  • Free Music Downloader

    Free Music Downloader ile Soundcloud üzerinden dilediğiniz parçaları zahmetsizce indirebilirsiniz.
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması profesyonel ses efektleriyle kendi müziklerinizi yapabilmenizi sağlıyor.
  • Offline Music: Converter - MP3

    iPhone için en iyi ücretsiz müzik indirme, internetsiz müzik dinleme, ses ve video dönüştürme uygulaması
  • Boom: Bass Booster & Equalizer

    Ses düzenlemek ve müzik dinlemek için en ideal programlardan olan Boom birbirinden farklı özellikler ile geliyor.
  • Song Buddy

    Song Buddy, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek kullanabileceğiniz harika bir müzik uygulamasıdır.
  • Soundtrap

    Soundtrap, iOS işletim sistemli mobil cihazlarda çalışan ve kreatif müzik tutkunlarına hitap eden bir müzik oluşturma programıdır.