Brave Dungeon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Yüzlerce farklı karaktere sahip kendi sınıfını seç ve savaşlara başla

Brave Dungeon hafif stratejik savaş ve ilginç keşif özellikli bir fantezi rol yapma oyunudur. En güçlü takımı oluşturmak için kahramanları topla ve kahramanları en iyi şekilde kullanmak için stratejik olarak konuşlandırın.

Otomatik satranç, Öldürme Kulesi ve daha yenilikçi özellikler yepyeni bir RPG deneyimi yaşatacak. Son savaş başlıyor! Bu harika macera, çağırma ve birleştirme ile tasarlanmıştır. Artık gereksiz taktikler yok sadece düz bir savaş stili var. Büyük ödüller kazanın ve rahat oyunun tadını çıkarın.

As takımını kurmak için 200'den fazla kahraman topla. Özel becerilere sahip 6 farklı grupta ve 4 farklı sınıftan yüzlerce kahramandan kendi takımınızı oluşturmak için akıllıca seçim yapın. Zaferin kahramanların bağlarına, eşleşmelere, becerilere ve formasyona da dayandığını unutma.

Ömer Dursun

Brave Dungeon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Yüzlerce farklı karaktere sahip kendi sınıfını seç ve savaşlara başla

Son savaş başlıyor! Bu harika macera, çağırma ve birleştirme ile tasarlanmıştır. Artık gereksiz taktikler yok sadece düz bir savaş stili var. Büyük ödüller kazanın ve rahat oyunun tadını çıkarın.

Gerçek zamanlı sosyal sistem, başkalarıyla birlikte çalışmanıza ve Bay Big'in size yardım etmesine olanak tanır. Zaferin kahramanların bağlarına, eşleşmelere, becerilere ve formasyona da dayandığını unutma.

As takımını kurmak için 200'den fazla kahraman topla. Özel becerilere sahip 6 farklı grupta ve 4 farklı sınıftan yüzlerce kahramandan kendi takımınızı oluşturmak için akıllıca seçim yapın. 

Lonca Savaşı'nda yarışın. Toprağa kim hakim olacak? Lonca çiftliğinde ürün çalmak: Lonca çiftliğinizde mahsul yetiştirebilir ve başkalarının mahsullerini çalabilirsiniz.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soda Dungeon 2

    Zorlu zindanlara meydan okuyarak ganimetleri ele geçirin.
  • Brave Frontier: The Last Summoner

    Fantastik bir ordu kur ve zorbalıkla mücadeleyi başlat.
  • Brave Brigade

    Brave Brigade, taktik ve strateji üzerine kurulu bir dünyada kendi kahramanınızla rakipleri yok etmeniz gereken heyecanlı bir Android RPG oyunu.
  • Raziel: Dungeon Arena

    Raziel: Dungeon Arena İndir Android: Hack & Slash, Aksiyon RPG oyunu
  • Dungeon Trackers

    Dungeon Trackers kendi destenizi toplayıp rakipleriniz ile kapışacağınız eğlenceli bir Android kart ve RPG oyunu.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Brave Legends: Heroes Awaken

    Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağız.
  • Dungeon&Girls: Card RPG

    Kart oyunu oynayacağız.