Break Bricks - Ball's Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Klasik tuğla kırma oyunu

Break Bricks - Ball's Quest, topları fırlatarak tuğlaları kırmaya çalıştığınız bir arcade oyunu. Sadece Android platformunda 1 milyon indirmeyi geçen tuğla kırma oyununda her seviyede yüzlerce renkli bloğu yok etmeye çalışıyorsunuz. Top oyunlarını seviyorsanız tavsiye ederim; zaman geçirmek için birebir.

İnternetsiz oynama seçeneği sunması ve tek dokunuş, kaydırmaya dayalı kontrol sistemiyle her yerde rahatça oynayabileceğiniz bir arcade oyun Break Bricks. Adından da tahmin edeceğiniz üzere klasik tuğla kırma oyunu. Benzerlerinden farklı olarak bölüm bazlı ilerliyor, her bölümde yüzlerce tuğla kırıyorsunuz. Tuğlaların sayısı bir hayli fazla. En iyi açıyı ve pozisyonu yakalayıp temizliyorsunuz. Bloklar, tek vuruşta kırılıyor. Blokları kırmak içinse tek yapmanız gereken; kaydırma hareketi.

 

Erkan Calp

Break Bricks - Ball's Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
60.4 MB DOSYA BOYUTU

Klasik tuğla kırma oyunu arayanlara tavsiye ederiz.

Break Bricks - Ball's Quest, mobilde klasik tuğla kırma oyununu arayanlar için tavsiye edeceğim yapımların başında geliyor. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan arcade oyunda her bölümde yüzlerce tuğlayı kırmaya çalışıyorsunuz. Zamanın geçmek bilmediği durumlarda hayat kurtaran mobil oyun, internetsiz oynanabiliyor ve basit kontrol sistemine sahip.

iPhone ve iPad’de oynanabilen çok sayıda tuğla kırma oyunundan biri Break Bricks. Oyun bölüm bazlı ilerliyor. Kimseyle kapışmadığınız gibi farklı oyun modları da yer almıyor. Sayıları oldukça fazla olan renkli tuğlaların tümünü kırdığınızda yeni bölüme geçiyorsunuz. Bölümler, sonsuz. Zaman geçirmek için oynanabilecek ideal bir oyun. Kaydırma temelli kontrolleriyle otobüste, metroda, durakta, molada, kafede arkadaşınızı beklerken, misafirlikte veya evde canınız sıkıldığında açıp oynayabileceğiniz türde bir oyun da diyebilirim.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bricks Breaker APK

    Bricks Breaker APK, topla tuğlaları kırdığınız eğlenceli bir Android oyunu. Can sıkıntısına birebir olan Bricks Breaker Quest APK ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Break the Hoops

    Zıplayarak çemberi kırın.
  • Ballz Break

    Atari Breakout oyununa Ketchapp yorumu
  • Ball Blast APK

    Ball Blast APK Android oyununda top silahıyla kayaları parçalıyorsunuz. Hayatta kalma temelli süper eğlenceli bir Android oyunu.
  • Ball Rider

    Reflekslerinizi sınayabileceğiniz harika bir top yarış oyunu
  • Ball Shoot!

    Voodoo'nun top fırlatma oyunu vakit geçirmek için birebir
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Dancing Ball Saga

    Reflekslerinizi ve müzik duygunuzu açığa çıkarın.