Break Loose: Zombie Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
612 TOPLAM İNDİRME

Break Loose: Zombie Survival sonsuz koşu oyunu türünde bir mobil oyundur.

Break Loose: Zombie Survival zombilere karşı hayatta kalmaya çalıştığınız bir mobil sonsuz koşu oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan Break Loose: Zombie Survival'da dünyanın kıyamet sürecine tanık oluyoruz. Zombilerin ortaya çıkmasıyla kentlerdeki tüm sokaklar zombiler tarafından istila edilmiş, insanlar köşeye sıkışmıştır. Hayatta kalmak için gerekli olan yiyecek ve su gibi ihtiyaçları temin etmek ise bir ölüm-kalım mücadelesi olmuştur; çünkü her köşebaşından bir zombi çıkabilme ihtimali vardır. Biz bu dünyada hayatta kalmaya çalışan ve zombilere karşı savaşan bir kahramanı yöneterek oyuna dahil oluyoruz.

Break Loose: Zombie Survival'da temel amacımız bizi kovalayan zombilerden kaçmak. Fakat bu iş çok da kolay değil; çünkü karşımıza bariyerlerin yanısıra otobüsler ve değişik araçlar, rampalar gibi engeller çıkıyor. Bu engellerden kaçmak için kahramanımızı sağa veya sola yönlendirmemiz veya zıplatmamız gerekiyor. Ayrıca yolmuzun üzerine çıkan zombiler de bizim sonumuzu getirebilmekte. Neyse ki bu zombileri yoldan toplayacağımız silahları ve cephaneyi kullanarak yok edebiliyoruz.

Break Loose: Zombie Survival'da toplanacak binlerce altın ve geçici avantaj sağlayan bonuslar bizi bekliyor. Oyunun grafikleri çok yüksek kaliteli olmasa da hızlı ve akıcı oynanış açığı kapatıyor.

Can Erdil Şentürk

Break Loose: Zombie Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Break Loose: Zombie Survival zombilerden kaçmaya çalıştığınız bir mobil oyundur

Break Loose: Zombie Survival, sonsuz koşu oyunu türünün en popülerleri arasında olan SUbway Surfers gibi oyunlardan farklı olarak daha ciddi bir hikayeye sahip olan bir mobil zombi oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Break Loose: Zombie Survival'da insanoğlunun kıyamet ile yüzleştiği bir senaryoya tanık oluyoruz. İlk zombi ortaya çıktığında insanoğlu bu durumun farkına varamamış ve bu nedenle zombi salgını hızlı bir şekilde yayılmıştır. Sonuçta zombiler gittikçe artarak şehirleri istila etmiş geriye hayatta kalan bir avuş insan kalmıştır. Bu insanlar da su ve yiyecek bulmak için hayatlarını tehlikeye atmak zorundadırlar. Biz de bir yandan zombilerden kaçmaya diğer yandan güvenli bir bölge aramaya çalışan bir kahramanı yöneterek oyuna dahil oluyoruz.

Break Loose: Zombie Survival'da temel amacımız önümüze çıkan beton barikatlardan, araç enkazlarından, otobüslerden sıyrılarak yol almak. Bu işi yaparken rampalara çıkabiliyoruz ve vagonların üzerinde yol alabiliyoruz. Altınları topladığımızda ise daha yüksek puan kazanabiliyoruz. Oyunu daha eğlenceli hale getirmek için yolumuzun üzerine çıkan zombiler de oyuna eklenmiş. Bu zombilerden kaçabileceğimiz gibi yol üzerinden toplayacağımız silahlar ve bonuslar sayesinde onları yok edebiliyoruz.

Break Loose: Zombie Survival çok yüksek grafik kalitesine sahip değil; fakat oyunun hızlı ve akıcı yapısı sayesinde Break Loose: Zombie Survival kendini oynatıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Gunship Survival

    Zombie Gunship Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Zombie Survival

    Zombie Survival Android Oyunu: İnternetsiz hayatta kalma oyunu
  • Crossfire: Survival Zombie Shooter

    Crossfire: Survival Zombie Shooter Android oyununda zombiler ve canavarlara karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Last Day: Zombie Survival

    Eşsiz deneyim sunan bir zombi oyunu
  • Gunslinger: Zombie Survival

    Aksiyon ve macera dolu bir hayatta kalma oyunu
  • Prey Day: Survival - Craft & Zombie

    Gerilim yüklü sahnelere hazırlanın.
  • Survival Zombie Hunter

    100’den fazla bölümü seçmeye çalışacağız.
  • WithstandZ - Zombie Survival

    Zombi istilasına uğramış bir şehirde hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz eşsiz bir oyundur.