Break the Hoops

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Zıplayarak çemberi kırın.

Break the Hoops, Ketchapp’ın oynadıkça bağlayan beceri oyunu. Çember formunda tuzaklarla çevrili platformda zıplayarak ilerlediğiniz oyunda durma lüksünüz yok. Sürekli zıplayarak platformu zayıf noktalarından çökertmeniz gerekiyor. Sinir edici derecede zor oynanış sunan oyunun kısa sürede bağımlısı oluyorsunuz.

Oynaması kolay çok iyi oynaması zaman alan vakit öldürmelik Android oyunlardan biri Break the Hoops. Oyunun adından da anlayacağınız üzere çemberi kırarak bölüm atlıyorsunuz. Parçalardan oluşan çemberin üzerinde zıplayarak her bir parçasını kırıyor, farklı renge boyanmış son sabit parçaya geldiğinizde sonraki bölüme geçiyorsunuz. Top sürekli zıpladığından size ufak sağ sol kaydırma hareketiyle çemberi döndürmek kalıyor. Çemberi oluşturan parçaların üzerindeki objelere (sabit, hareketli ve farklı formda) değerseniz bölüme baştan başlıyorsunuz.

Erkan Calp

Break the Hoops

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
92.8 MB DOSYA BOYUTU

Ketchapp'ın yeni oyununda zıplayarak çemberi kırıyoruz.

Break the Hoops, zıplayarak platform kırmaya dayalı beceri oyunlarından biri. Ketchapp’ın olmasıyla iOS platformunda öne çıkan arcade oyunda tuzaklarla çevrili çember platformda zıplayarak ilerliyorsunuz. Zorluk düzeyi gittikçe yükselen oyun, vakit geçirmek için birebir.

Durakta otobüs beklerken, metroda işe/okula giderken ve dönerken, misafirlikte canınız sıkıldığında veyahut mekanda arkadaşınızı beklerken iPhone’unuzda açıp oynayabileceğiniz tarzda vakit öldürmelik mobil oyunlardan Break the Hoops. Oyunda ilerlemek çok basit gibi gözüküyor. Platformun parçaları üzerinde zıplayarak kırıyor, son parçaya geldiğinizde yani başa döndüğünüzde yeni bölüme geçiyorsunuz lakin platformu tamamlayan parçalarda asla değmemeniz gereken objeler var. Parmağınızı biraz fazla kaydırırsanız bu objelere denk geliyorsunuz. Objeler hareketli, hareketsiz ve farklı formdalar.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ballz Break

    Atari Breakout oyununa Ketchapp yorumu
  • Break Bricks - Ball's Quest

    Klasik tuğla kırma oyunu
  • The VideoKid

    Retro kaykay oyunu mobilde!
  • Swipe Brick Breaker: The Blast

    Süper eğlenceli taş kırma oyunu
  • Spectrum Break

    Eğlenceli ve sürükleyici bir beceri oyunu
  • Bouncy Break

    Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu
  • Battle Break - Multiplayer

    Çok oyunculu tuğla kırma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu