Brick Slasher

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Etkili atışlarla kuleyi yıkın.

Brick Slasher, yıkım oyunlarını sevenlere tavsiye edeceğim bir yapım. Elinizdeki objeleri fırlatarak büyük kuleleri yerle bir etmeye çalıştığınız oyun, vaktin geçmek bilmediği anlarda hayatınızı kurtaracak. İnternetsiz (offline) oynanabilir olmasıyla da dilediğiniz yerde oynamanın keyfini süreceksiniz. Durakta, toplu taşımada, misafirlikte, molada, arkadaşınızı beklerken açıp oynayabileceğiniz eğlence dozu yüksek bir arcade oyun.

Ketchapp’ın Android platformuna ücretsiz çıkardığı, oynadıkça daha da keyif alacağınız bir yıkım oyunu. Tuğlalardan oluşan kuleleri yıkmaya çalıştığınız oyunda 1 dakikadan da kısa bir sürede performansınızı göstermeniz gerekiyor. Yıktığınız her kat için ekstra süre ve altın kazanıyorsunuz. Patlayıcı varilleri ve altın sandıklarını kaçırmamanızı tavsiye ederim. Bu arada sonsuz oynanış hakim. Dilediğiniz zaman yarıda kesip başlayabilirsiniz.

Erkan Calp

Brick Slasher

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
126.8 MB DOSYA BOYUTU

Dev kuleyi dakikalar içerisinde yıkmalısınız!

Brick Slasher, kule yıkma oyunlarından keyif alıyorsanız hoşunuza gidecek bir yapım. Mobil platforma çıkardıkları oyunları kısa sürede milyonlara ulaşan Ketchapp’ın internetsiz (offline) oynanabilir olan yeni arcade oyunda objeleri hızla fırlatarak dev kuleleri yıkmaya çalışıyorsunuz. Yalnız çabuk olmanız gerekiyor. 1 dakikadan da kısa sürede kule yerle bir olmalı. Bunu başarabilir misiniz?

Ketchapp’ın iOS platformuna da ücretsiz çıkardığı kolay oynanabilir yeni oyununda tuğlalardan oluşan yapıyı yerle bir etme görevini üstleniyorsunuz. Sınırlı bir süre içerisinde yıkabildiğiniz kadar kat yıkmaya çalışıyorsunuz. Kulenin stratejik noktalarını tespit etmek için fazla zamanınız yok lakin yıktığınız her kat size ekstra süre ve altın kazandırıyor. Altınlarınızı yıkımı kolaylaştırmak adına yeni objeler satın almak için kullanıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swipe Brick Breaker: The Blast

    Süper eğlenceli taş kırma oyunu
  • One More Brick

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Brick Breaker: Blocks n Balls

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Mega Pop

    Mega Pop (Android): 2019'un en eğlenceli canavarlı mobil oyunu
  • Piffle

    Sevimli dostlarınızı kurtarın.
  • PLANK!

    Kalasları özenle yerleştirin.
  • Break the Hoops

    Zıplayarak çemberi kırın.