Bridge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Köprüleri birleştir ve kendi yolunu oluştur.

Bridge oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir arcade oyundur. 

Köprüleri bağlamaya ve çıkışa ulaşmaya hazır mısın? Sana verilen küçük obje ile köprüleri çevirerek kendi yolunu oluşturmalısın. Bu yolda karşına çıkan mor elmasları da toplayarak seviyeni artırabilir ve hazineni iki katına çıkartabilirsin. 

Kolay gibi görünse de doğru zamanlamanın çok önemli olduğunu oyunu oynadıktan sonra anlayabileceksiniz. Ayrıca capcanlı renkleriyle hem dikkat çekiyor hem de oyunu daha zevkli hale getiriyor. Heyecanı doruklarda yaşayacağınız oyunda sakın telaş yapmayın. Doğru yolu oluşturup sadece onu takip ederseniz sizden iyisi olmaz. Eğlenceye doyamayacağınız keyif dolu bir oyunla karşınızdayız. Siz de sınırlarınızı zorlayarak bu oyunun ustası olabilirsiniz. Maceraya ortak olmak istiyorsanız oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz. 

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

sedanur Bolat

Bridge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

Köprüleri birleştir ve kendi yolunu oluştur.

Bridge oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir arcade oyundur. 

Köprüleri bağlamaya ve çıkışa ulaşmaya hazır mısın? Sana verilen küçük obje ile köprüleri çevirerek kendi yolunu oluşturmalısın. Bu yolda karşına çıkan mor elmasları da toplayarak seviyeni artırabilir ve hazineni iki katına çıkartabilirsin. Köprüler sen üzerine tıkladıkça yön değiştiriyor. Bu durumda doğru yolu bulmak da senin ellerinde.

Kolay gibi görünse de doğru zamanlamanın çok önemli olduğunu oyunu oynadıktan sonra anlayabileceksiniz. Ayrıca capcanlı renkleriyle hem dikkat çekiyor hem de oyunu daha zevkli hale getiriyor. Heyecanı doruklarda yaşayacağınız oyunda sakın telaş yapmayın. Doğru yolu oluşturup sadece onu takip ederseniz sizden iyisi olmaz. Eğlenceye doyamayacağınız keyif dolu bir oyunla karşınızdayız.

Siz de sınırlarınızı zorlayarak bu oyunun ustası olabilirsiniz. Kendinize inanın. Maceraya ortak olmak istiyorsanız oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz. 

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Survive The Bridge

    Dünyanın meşhur köprülerinden geçmeye çalışın.
  • Bridge Jump

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Poly Bridge

    Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Paper.io 3D

    Paper.io 3D Android Oyunu: Popüler serinin üçüncü oyununda boyut değiştiriyoruz.
  • 3D Knife

    Refleksleriniz ne kadar iyi? Ya sabrınız?
  • Color Hole 3D

    Masadakileri içinize çekin!
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Pong Party 3D

    Sürükleyici bir arcade oyunu