Brix Hit

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Renkli blokları uygun şekillerde eşleştirerek eğlenceli bulmacalar çözebileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Rengarenk bloklardan yararlanarak farklı çizgiler oluşturabileceğiniz ve eğlenceli bulmacalar çözebileceğiniz Brix Hit, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan kaliteli bir oyundur.

Sade ve gözü yormayan kaliteli grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, kare blokları uygun şekillerde bir araya getirerek kurala uygun çizgiler oluşturmak ve seviye atlayarak farklı bulmacaların kilidini açmaktır. Oyunda aynı renkleri eşleştirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Renkler farklı olabilir fakat blokların şekli ve dizilişi önemlidir. En az 10 bloğu uygun bir biçimde eşleştirmeniz ve sizden istenilen farklı şekilleri oluşturmanız gerekmektedir. Beyni ve pratik düşünme yeteneğtamindir.com/ios/kategori/uygulamaini geliştiren eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda mavi, sarı, kırmızı, yeşil, mor, turuncu ve pembe renklere sahip kare bloklar yer almaktadır. Onlarca blok yığını arasından doğru eşleştirmeleri yaparak dilediğiniz şekilleri çizebilir ve yeni bulmacalara ulaşmak için puan toplayabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyunculara hizmet veren ve ücretsiz olarak sunulan Brix Hit, basit kuralları olan ve bulmaca oyunları arasında yer alan eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Brix Hit

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Renkli blokları uygun şekillerde eşleştirerek eğlenceli bulmacalar çözebileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Farklı renklerde onlarca blok yığını arasından doğru eşleştirmeleri yaparak sizden istenilen şekilleri çizebileceğiniz ve pratik düşünme yeteneğinizi geliştirebileceğiniz Brix Hit, mobil platformda bulmaca oyunları arasında yer alan kaliteli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı renklere sahip kare blok yığınları arasından doğru eşleştirmeleri yaparak bulmacaları çözmek ve seviye atlamaktır. Bazı blokların yerlerini değiştirerek uygun blokları yan yana getirebilir ve istenilen çizgileri oluşturabilirsiniz. Bulmacalarda eşleştirme yapmak için renklerin bir önemi bulunmamaktadır. Farklı renklerdeki blokları da eşleştirebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek şey, en az 10 bloğu uygun şekillerde birleştirmek ve farklı çizgiler oluşturmaktır. Zihin geliştirici özelliği ve eğlenceli bulmacaları ile sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda sarı, mavi, kırmızı, pembe, mor, yeşil ve turuncu renge sahip onlarca blok yığını yer almaktadır. Bu bloklara akıllı hamlelerde bulunarak bulmacaları tamamlayabilir ve seviye atlayarak yeni bölümlere ulaşabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleriyle oyunculara ücretsiz olarak hizmet veren Brix Hit, binlerce oyun severin vazgeçilmezi olan eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BRIX! Block Blast

    Yukarıdan tuğla bırakın ve aynı renkleri eşleştirin.
  • Strike Hit

    Blokları kırmaya çalışacağız.
  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Connect Trees

    Mobil platformda bulmaca çözeceğiz.
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.
  • Dreamland Story

    3100’den fazla bulmaca çözeceğiz.
  • Hit Bottles Down

    Hedefleri vurmaya çalışacağız.
  • The Mordis

    Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.