Broken Dawn 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME

Broken Dawn 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Broken Dawn 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Son derece etkileyici bir şekilde karşımıza çıkan Broken Dawn 2'de yeni yayılan bir virüsle mücadele ediyorsunuz.

Gerçek zamanlı bir rol yapma oyunu olarak dikkat çeken Broken Dawn 2, eşsiz hikayesi ve bağımlılık yapıcı atmosferiyle karşımıza çıkıyor. Öldürücü bir virüsün yayılmasının engellemesi üzerine kurgulanan oyunda yaratıklarla mücadele ediyor ve destansı savaşlara dahil oluyorsunuz. Benzersiz sistemlere sahip olan oyunda karakterinizi kontrol ederek mutant canavarları öldürüyor ve deneyim puanları kazanıyorsunuz. Oyunda farklı karakterler arasından seçim yapabiliyor ve birbirinden güçlü silahları kullanabiliyorsunuz. Karanlık bir temada geçen oyunda işiniz oldukça zor. Size doğru yaklaşan mutantları ve yaratıkları öldürmeli ve hayatta kalmalısınız. 3 boyutlu sahnelerin yer aldığı oyunda dikkatli olmalısıınz.

Broken Dawn 2'yi zombi oyunu sevenlerin mutlaka denemesi gerekiyor. Ses efektleri ve grafikleriyle etkileyiciliği oldukça yüksek olan oyunda çok eğleniyorsunuz. Virüsün yayılmasını önlemeli ve insanlığı kurtarmalısınız. Broken Dawn 2'yi sakın kaçırmayın.

Broken Dawn 2 oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Broken Dawn 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
122 MB DOSYA BOYUTU

Broken Dawn 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Broken Dawn 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunudur. Oyunda insanlığı kurtarmaya çalışıyor ve ölümcül bir virüse karşı savaşıyorsunuz.

Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkan Broken Dawn 2, ölümcül virüse karşı mücadele verdiğimiz bir oyundur. Bağımlılık yapıcı etkisi ve eşsiz hikayesiyle dikkat çeken Broken Dawn 2'de 3 boyutlu bir dünyada yaratıklarla mücadele ediyorsunuz. Destansı savaşlara sahne olan oyunda farklı silahlar ve özel güçler kullanabiliyor ve yeni yerleri keşfedebiliyorsunuz. Oyun sırasında hayatta kalmak için stratejik hamleler yapmalı ve deneyim puanınızı yükseltmelisiniz. Oyunda yaratıkları ve mutantları öldürmek için hızlı olmanız da gerekiyor. 

Zombi ve korku oyunu sevenlerin bir hayli hoşuna gideceğini düşündüğüm Broken Dawn 2'de birbirinden zorlu mücadeleler sizleri bekliyor. Karanlık temada geçen oyunda virüsü yaymamak için çaba göstermelisiniz. Ayrıca oyunda farklı karakterler kullanabiliyor ve güçlerinizi de geliştirebiliyorsunuz. Broken Dawn 2 oyununu sakın kaçırmayın.

Broken Dawn 2 oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Broken Dawn Plus

    Broken Dawn Plus, virüsün etkisiyle mutanta dönüşmüş insan ve hayvanlarla savaştığınız aksiyon rpg oyunu.
  • Oz: Broken Kingdom

    Oz: Broken Kingdom mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Broken Age

    Broken Age mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz kaliteli bir macera oyunudur
  • Hidden Objects-Maze: The Broken Tower

    Gizemli mekanlarda esrarengiz olayları araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Clash for Dawn

    Clash for Dawn kaliteli bir mobil rol yapma oyunudur
  • Dawn Rising

    Dawn Rising, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dawn Break -Origin-

    Çok sayıda mücadele içeren destansı macera yolculuğu
  • Dawn of Isles

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu