Brutal.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

Brutal.io, silahlı arabaların yer aldığı online tabanlı Android oyunu.

Brutal.io, web tarayıcının yanı sıra telefonda da oynanabilen online araba savaşı oyunu. Android telefonunuza ücretsiz indirip satın alım yapmadan keyifle oynayacağınız harika bir oyun.

Android platformunda sonu .io ile biten sayısız online tabanlı refleks oyunlarından biri Brutal.io. Onlarca oyuncunun yer aldığı olabildiğince geniş bir haritadayız. Bu sefer arkalarına topuz bağlanmış (gördüğümde aklıma gelen ilk silah bu oldu, başka bir şey de olabilir) arabaları kontrol ediyoruz. Rakiplerimizi parçaladıkça topuzumuz büyüyor; dolayısıyla da düşmanları öldürmek kolaylaşıyor. Yalnız etrafa göz atarken yeşil gözcülere yakalanmamamız gerekiyor. En ufak dikkatsizliğimizde enerjimizi çalıyorlar.

Erkan Calp

Brutal.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Brutal.io, iPhone ve iPad'de oynanabilen online araba savaşı oyunu.

Brutal.io, iPhone ve iPad’de ücretsiz oynayabileceğiniz online araba savaşı oyunu. Arkalarına topuz bağlanmış arabalarla ortalığı birbirine kattığınız mobil oyunda hem düşmanlarınıza karşı hem de enerjinizi çeken gözcülere karşı mücadele ediyorsunuz.

Oyunun adından da anlayacağınız üzere sadece online oynanabilen, onlarca oyuncuyu içine alan geniş tasarlanmış bir haritada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir savaş oyunu. Arabaları kontrol ediyorsunuz. Tek silahınız başta da dediğim üzere topuz. Topuzunuzun boyu etrafınızı saran, aniden karşınıza çıkan veya hemen arkanızda biten araçları yok ettikçe büyüyor. Durma lüksünüzün olmadığını söylememe gerek yok sanırım.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!