Bubble Witch 3 Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,120 TOPLAM İNDİRME

Bubble Witch 3 Saga, King'in Android platformuna ücretsiz çıkardığı kabarcık patlatmalı bulmaca oyunu.

Bubble Witch 3 Saga, King’in popüler kabarcık patlatmalı bulmaca oyunu Bubble Witch serisinin yenisi. Dünyayı ele geçirme düşüncesinde olan kötü kalpli kedi Wilbur ile mücadelemiz kaldığı yerden devam ediyor. Serinin üçüncü oyununda Cadı Stella geri dönüyor ve Wilbur’u yenmek için yardımımızı istiyor.

Her yaştan kişinin ilgisini çekebilecek büyülü, ışıltılı dünyalarda geçen bulmaca oyunu, King’in diğer yapımları gibi tüm Android cihazlarda akıcı oynanış sunuyor ve ücretsiz indirilip oynanabiliyor. İster tek başımıza istersek te arkadaşlarımızla beraber yolculuğa çıktığımız bu kabarcık patlatma oyununda her bölümde farklı bir görevi yerine getiriyoruz. Bazen hayaletleri özgür kılmamız, bazen baykuşları serbest bırakmamız, bazen de Peri Kraliçe’yi Wilbur’un elinden kurtarmamız isteniyor. Görevleri tamamlamak için sihirli çubuğumuzu kabarcıkları yöneltmemiz yeterli oluyor. Gerek kabarcıkları patlatma esnasında gerekse de bölüm sonunda gösterilen animasyon oldukça hoş.

Cadı şapkası ve şeytani bakışlarıyla dikkat çeken Wilbur’u durdurma mücadele verdiğimiz renkli bulmaca oyunu, farklı bir tema üzerine kurulu olsa da üçlü eşleştirme oyunlarıyla aynı oynanışa sahip. Aynı renkte üç kabarcığı eşleştirerek patlatıyoruz. Zor seviyeler için özel güçlendirici kabarcıklar da tek dokunuş uzağımızda.

Erkan Calp

Bubble Witch 3 Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
314 TOPLAM İNDİRME
144 MB DOSYA BOYUTU

Bubble Witch 3 Saga, King'in imzasını taşıyan popüler kabarcık patlatmalı bulmaca oyunu.

Bubble Witch 3 Saga, Candy Crush Saga’nın yapımcısı King’in iOS platformuna da ücretsiz çıkardığı kabarcık patlatma oyunu. Popüler serinin üçüncü oyununda Cadı Stella geri dönüyor ve şeytani planlar yapan kedi Wilbur’un karşısına çıkıyor. Dünyayı ele geçirme arzusu olan kötü kalpli kedi Wilbur ile olan savaşında Stella ve arkadaşlarının yanında durarak yardım ediyoruz.

Kabarcık patlatmalı bulmaca oyunu Bubble Witch serisinin yenisinde de Wilbur ile olan mücadelemiz devam ediyor. Krallık boyunca uzun bir yolculuk bizleri bekliyor. Baykuşlar, hayaletler, Peri Kraliçe ve daha nice Wilbur’un tuzağına düşmüş arkadaşımızı kurtarıyoruz. Sihirli çubuğumuzu kullanarak patlattığımız her kabarcık bizi kötü kedi Wilbur’a bir adım daha yaklaştırıyor.

Büyüleyici yeni oyun modları ve sevimli karakterlerin dahil edildiği yeni Bubble Witch’de aynı renkte en az üç kabarcığı eşleştirip patlatmaya çalışıyoruz. Patlattığımız her kabarcık, Wilbur’un gücünü biraz daha düşürüyor. Yeşil çubuğu sıfırlamayı başardığımızda Wilbur’un yenilgisini güzel bir animasyon eşliğinde izliyoruz. Bu arada zor bölümlerde yardımcı olması açısından çeşitli güçlendirici kabarcıklarınız var. Bunlar sınırlı kullanımla tek dokunuş ötenizde duruyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubble Witch Saga

    Bubble Witch Saga eğlenceli bir balon patlatma oyunudur
  • Bubble Witch Saga 2

    Bubble Witch Saga 2 oldukça eğlenceli bir balon patlatma oyunudur
  • Bubble Bird

    Bubble Bird, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir başka 3'lü eşleme oyunlarında bir tanesidir.
  • Farm Heroes Saga APK

    Farm Heroes Saga APK, dünyaca popüler olan Candy Crush Saga'nın yapımcıları tarafından hazırlanan 3'lü eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu.
  • Witch Puzzle

    Witch Puzzle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Bubble 9

    Bubble 9, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz ilerledikçe zorlaşan bir bulmaca oyunudur.
  • Bubble Crush

    Bubble Crush, bulmaca oyunlarından keyif alanları cezbedecek özelliklere sahip bir oyun.
  • Diddl Bubble

    Diddl Bubble, sevimli fare Diddl ile kabarcıkları patlattığınız bir bulmaca oyunu.