Buca Vatandaş Katılım

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Buca Belediyesi'ne istek, öneri ve şikayetlerinizi Buca Vatandaş Katılım uygulaması üzerinden gönderebilirsiniz.

Buca Vatandaş Katılım uygulaması ile Android cihazlarınız üzerinden belediyeye istek, öneri ve şikayetlerinizi iletebiliyorsunuz.

İzmir’in Buca ilçesinde yaşayanların faydalanabileceği Buca Vatandaş Katılım uygulaması, ilçe belediyesine iletmek istediğiniz konuları hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlıyor. Yaşadığınız bölgede karşılaştığınız problemleri veya önerileri bildirebileceğiniz Buca Vatandaş Katılım uygulamasında, herhangi bir konudaki şikayetinizi de iletebiliyorsunuz.

Göndereceğiniz istek, öneri ve şikayetlerinizi konu, fotoğraf ve konum bilgileri ile ilgili birimlere ulaştırabileceğiniz Buca Vatandaş Katılım uygulamasında ad-soyad, TC kimlik numarası, telefon numarası ve e-posta adresiyle giriş yapmanız gerekiyor. Gönderdiğiniz bildirimler incelendikten sonra bu bilgileriniz üzerinden konu ile ilgili size geri dönüş yapılması sağlanıyor. Siz de yaşadığınız bölgedeki çeşitli konular hakkında istek, öneri ve şikayetlerinizi iletmek istiyorsanız Buca Vatandaş Katılım uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Buca Vatandaş Katılım

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
146.7 MB DOSYA BOYUTU

Buca Vatandaş Katılım uygulamasında istek, öneri ve şikayetlerinizi belediyenin yetkili birimlerine iletebilirsiniz.

iOS işletim sistemli cihazlarınıza yükleyeceğiniz Buca Vatandaş Katılım uygulaması ile istek, öneri ve şikayetlerinizi Buca Belediyesi’ne kolayca gönderebilirsiniz.

İzmir’in en kalabalık ilçelerinden biri olan Buca’da yaşayanların kullanabileceği Buca Vatandaş Katılım uygulaması, vatandaşların belediyeye geri bildirim sağlamasını hızlı ve kolay hale getiriyor. Altyapı problemleri, hizmet talepleri ve öneride bulunma gibi dilediğiniz konuda Buca Belediyesi ile iletişim kurabileceğiniz Buca Vatandaş Katılım uygulamasında taleplerinizi ilgili birimlere hızlı bir şekilde ulaştırabiliyorsunuz.

Ad-soyad, TC kimlik numarası, telefon numarası ve e-posta adresinizi kullanarak giriş yaptıktan sonra konu, fotoğraf ve konum bilgileri ile ilgili konu hakkındaki bildirimlerinizi gönderebileceğiniz Buca Vatandaş Katılım uygulamasında, ister bulunduğunuz konumu isterseniz de harita üzerinden seçeceğiniz bir konumu kullanabilirsiniz. İstekleriniz ile alakalı gelişmeleri iletişim bilgileriniz üzerinden sizlere ileten Buca Vatandaş Katılım uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erzurum Büyükşehir Belediyesi

    E-belediyecilik hizmetlerinden faydalanmak için Erzurum Büyükşehir Belediyesi uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Beyaz Masa

    Beyaz Masa uygulamasıyla Düzce Belediyesi'ne talep, şikayet ve görüşlerinizi iletebilirsiniz.
  • e-Kocaeli

    e-Kocaeli uygulamasıyla yaşadığınız şehirde ihtiyaç duyabileceğiniz birçok aracı bulabilirsiniz.
  • Buca Engelsiz Rota

    Buca Engelsiz Rota uygulaması engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak bir çözüm sunuyor.
  • Diyarbakır B. Belediyesi

    Diyarbakır B. Belediyesi uygulaması, akıllı telefonlarınızdan e-belediye hizmetlerine ulaşmanızı sağlıyor.
  • Buca Belediyesi

    Android cihazlar için Buca Belediyesi resmi mobil belediyecilik uygulamasıdır.
  • Ankara Büyükşehir Belediyesi

    Ankara Büyükşehir Belediyesi uygulamasında duyuru ve haberleri takip edebilir, faydalı içeriklerden yararlanabilirsiniz.
  • e-Mardin

    e-Mardin uygulamasını kullanarak Mardin'de gezilecek ve görülecek yerleri keşfedebilir, ihtiyaç duyabileceğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.