buddhify

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
368 MB DOSYA BOYUTU

buddhify stresli yaşamın zorluklarını yenmemizi kolaylaştıran bir meditasyon uygulaması.

buddhify, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir zihinsel sağlık ve meditasyon uygulaması olarak tanımlanabilir. Modern yaşamın getirileri insan psikolojisini zaman zaman negatif yönde etkiliyor ve duygularımız üzerine çok fazla yük bindiriyor. Hal böyle olunca zihinsel sağlığımız istediğimiz seyrinde ilerlemiyor. Neyse ki üreticiler buddhify ismindeki bu uygulamayı sunarak kullanıcıların huzura kavuşmasını kolaylaştırıyorlar.

Uygulamaya girdiğimiz zaman karşımıza son derece şık ve minimal bir arayüz çıkıyor. Sunulan tüm fonksiyonlar ekranın ortasına konumlandırılmış, yelpaze görünümlü bir listede yer alıyor. Bu listede farklı aktiviteler ve anlar bulunuyor.

Uyku, çalışma, yemek yeme, dinlenme, seyahat ve meditasyon gibi seçenekler arasında bize en uygun olanını seçip müzikleri çalmaya başlayabiliyoruz. Uygulamada 80'den fazla parça bulunuyor. Bu parçaların her biri ilgili kategori altında toplanıyor. Bu sayede hangisini seçmemiz gerektiği konusunda sıkıntı yaşamıyoruz.

Rahatlatıcı meditatif müzikler içeren buddhify'da kullanıcıların işini epey kolaylaştıran bir zamanlayıcıya da yer verilmiş. Bu zamanlayıcı sayesinde uygulamanın kapanmasını istediğimiz zamanı seçebiliyoruz. Özellikle uyku esnasında epey işe yarıyor.

Eğer siz de stresli bir yaşama sahipseniz ve zihinsel huzura kavuşmanızı kolaylaştıracak bir uygulama arıyorsanız buddhify beklentilerinizi karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

buddhify

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
243 MB DOSYA BOYUTU

buddhify'da onlarca rahatlatıcı müzik sunuluyor ve bunların her biri insan psikolojisini rahatlatmak üzere tasarlanmış.

buddhify, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir meditasyon ve zihinsel sağlık uygulaması olarak öne çıkıyor.

Şehir hayatının insan maneviyatı üzerinde yarattığı olumsuz etkileri bertaraf etmek için tasarlanmış olan bu uygulamada 80'den fazla rahatlatıcı müzik bulunuyor. Yer alan parçaların her biri uyku, çalışma ve duygusal gel-git anlarında dinlenilmek üzere kategorilendirilmiş. Uyku esnasında dinleyebileceğiniz parçalar daha çok dinlendiriciyken, çalışma esnasında dinleyebileceğiniz parçalar dikkat dağıtmayan ve zihni açık tutan cinsten. Duygusal olarak nitelendirilen parçalar ise insanı rahatlatıcı ve sakinleştirici tınılara sahip.

buddhify'ın en güzel yanlarından bir tanesi de kullanıcılar tarafından belirlenebilen zamanlayıcıya sahip olması. Bu özellik uyku sırasında epey işe yarıyor. Uygulamanın kapanmasını istediğimiz vakti seçiyoruz ve dinlenmeye başlıyoruz. Belirlediğimiz süre dolunca uygulama otomatik olarak kapanıyor ve kullanıcı kesinlikle rahatsız etmiyor.

Uygulamada kişisel verilerimizi değerlendirebileceğimiz bir kontrol paneli de bulunuyor. Bu bölümde ilerleyişimiz hakkında detaylı bilgilere erişim sağlayabiliyoruz.

Genel olarak son derece başarılı bir uygulama olarak nitelendirebileceğimiz buddhify, stresli bir iş gününden sonra kullanılabilecek mükemmel bir uygulama.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • Healpy

    Cebinizdeki sağlık asistanı
  • PainScale

    Kronik ağrı hastaları için geliştirilen PainScale uygulaması, 600'ün üzerinde faydalı içeriği sizlere sunuyor.
  • iCare İşitme Testi

    iCare İşitme Testi uygulamasını kullanarak kulaklarınızın iyi duyup duymadığını kontrol edebilirsiniz.
  • Nöbetçi Eczane

    Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri görmek için Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması ölümcül bir hastalık olan KOAH için bilgilendirici içerikler sunuyor.
  • MS Takip

    MS Takip uygulaması ile günlük olarak sağlık durumunuzdaki değişiklikleri kaydedebilir ve rapor alabilirsiniz.
  • Nefesiniz Cebinizde

    Nefesiniz Cebinizde uygulaması yaşadığınız bölgedeki hava kalitesini görebilmenizi sağlıyor.