Budget Eye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Budget Eye sayesinde kişisel, iş ve aile bütçelerini ve finansal durumlarınızı rahatlıkla düzenleyebilirsiniz. Eğer gereksiz harcama yapmak istemiyor, paranızı daha tutumlu harcamak istiyorsanız bu uygulama sizin için.

Budget Eye, iş ve kişisel hayatınızdaki finansal durumunuzu kontrol etmeyen yaran bir uygulamadır.

Eğer yoğun bir iş hayatınız varsa ve para konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyorsa, Budget Eye kullanmamak için hiçbir neden yok. Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde gelirinizi, giderinizi ve harcamalarınızı gerçek zamanlı olarak kontrol edebilir, bütçenizi ona göre ayarlayabilirsiniz.

Bunun dışında Budget Eye'ın birçok özelliği de mevcut. Budget Eye gerçek zamanlı olarak ödemelerinizi takip edip, sizlere belirlenen zamanlarda rapor sunuyor. Tek bir tuşla raporun çıktısını da ayrıca alabiliyorsunuz. Uygulama içerisinde rahatlıkla fotoğraf kaydedip, bildirim ayarlarını da istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz.

İçerisindeki takvim uygulaması sayesinde ödenmesi gereken önemli şeyleri takvime kaydedip, zamanı geldiğinde bunu bildirim olarak görebiliyorsunuz. Sadeec tek bir tane değil, birden çok bütçe düzeni de oluşturabiliyorsunuz.

Batuhan Kavruk

Budget Eye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
46.8 MB DOSYA BOYUTU

Budget Eye, iPhone ve iPad cihazlarınızda bütçe yönetimi yapabileceğiniz bir finans uygulamasıdır.

Budget Eye, hem kendinizin hem de ailenizin bütçesini yönetebileceğiniz kullanışlı bir finans uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, kolay ve zahmetsiz bir şekilde bütçe yönetimi yapabilirsiniz. Oldukça kolay kullanımıyla dikkat çeken uygulamaya şimdi biraz daha yakından bakalım.

Budget Eye, gelir ve giderlerinizi yönetmenize, izlemenize ve kontrol etmenize yardımcı olmak için tüm özellikleri içerisinde barındırıyor. Raporlama özelliği, gelir, harcamalar ve yaklaşmakta olan giderler dahil her şeyi elinizin altında tutuyor. Sadece tek dokunuşla bu raporları yazdırabiliyorsunuz. Diğer yandan grafikler, harcama alışkanlıklarınızı ortaya koyuyor ve kendinize "bir dur" demenize yardımcı oluyor. Son olarak, tüm işlemlerinize ait fiş veya faturaların görüntülerini de uygulamaya kaydedebileceğinizi söyleyeyim.

Eğer iyi bir bütçe yönetim uygulaması arıyorsanız Budget Eye'da aradığınızı bulacaksınız. Üstelik tamamen ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Denemenizi öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Budget Book

    My Budget Book, gelir ve giderlerinizi hesaplayarak bütçe yönetimi yapmanızı sağlayan gelişmiş bir Android finans uygulaması.
  • Home Budget

    Android için Home Budget uygulaması, diğer cihazlarınızda bulunan Home Budget sürümleriyle senkronize olabilen bir bütçe takip uygulamasıdır.
  • Budget Tracker

    Budget Tracker, ay sonunda maaşı aldığınızda hesabınızı iyi yaparak nerelere ne kadar para yatıracağınızı hesaplayıp takip etmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Budget Türkiye

    Budget Türkiye uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden araç kiralama işlemini kolayca yapabilirsiniz.
  • Salient Eye Security Remote

    Salient Eye Security Remote bir mobil uzaktan kumanda uygulamasıdır
  • Shut Eye

    Shut Eye, karakterinizi engellere çaptırmadan hedefe ulaştırmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Eye Planet

    Uzayda ateş ederek ilerlediğiniz bir uçak oyunu olan Eye Planet ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir Android oyunu.
  • Eye Test

    Eye Test uygulaması ile görme yetimizi test edebiliyoruz.