Budget Türkiye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Budget Türkiye uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden araç kiralama işlemini kolayca yapabilirsiniz.

Budget Türkiye uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden araç kiralama işlemini kolayca yapabilirsiniz.

Dünyanın en büyük araç kiralama şirketlerinden biri olan Budget, 128 ülkede 3400’den fazla ofisiyle hizmet veriyor. Araç kiralamak istediğinizde gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz, ofise gitmeye gerek kalmadan mobilden kolaylıkla araç kiralayabileceğiniz uygulamada Rezervasyon Yap bölümünden alış ofisi, tarih, saat ve iade tarihi gibi bilgileri girmeniz yeterli oluyor. Yurt dışı kiralama bölümü de bulunan uygulamada zaman zaman sunulan kampanyalardan da faydalanabiliyorsunuz.

Kiralama noktalarını harita üzerinden görebileceğiniz gibi liste şeklinde de sıralayabileceğiniz uygulamada, ilk defa gittiğiniz bir şehirde neler yapabileceğinizi içeren Şehir Rehberi hizmeti de sunuluyor. Olası kaza durumlarında yapabileceklerinizi anlatan bir bölüm de sunan uygulamada isterseniz satış sonrası hizmetlerden de faydalanabilirsiniz. Siz de güvenle araç kiralayacağınız bir şirket arıyorsanız, Budget Türkiye uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Budget Türkiye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
26.7 MB DOSYA BOYUTU

Budget Türkiye uygulaması gönül rahatlığıyla araç kiralayabileceğiniz hızlı ve güvenli bir uygulama.

Araç kiralamak isteyenlerin güvenle tercih edebileceği Budget Türkiye resmi uygulamasını iOS cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

128 ülkede 2400’den fazla şubesiyle dünyanın en büyük araç kiralama şirketlerinden biri olan Budget, araç kiralamak isteyen fakat her şirkete güvenemeyen kullanıcıların güvenle tercih edebilecekleri bir şirket diyebilirim. Kiralama işlemleri için ofise gitmenize gerek kalmadan, uygulama üzerinden rahatlıkla rezervasyon yapabileceğiniz Budget Türkiye uygulamasında aracı alacağınız ofisi, tarih, saat ve iade tarihi gibi bilgileri vermeniz gerekiyor. Bu adımları tamamladıktan sonra ilgili ofise giderek aracı direkt olarak teslim alabiliyorsunuz.

Yurt dışı araç kiralama hizmeti de sunan uygulamada, kiralama noktalarını harita üzerinden veya liste şeklinde görüntüleyebilmeniz de mümkün. Araç kiralamak isteyenler için sunulan çeşitli kampanyaları da görebileceğiniz uygulamada, farklı bir şehire gideceğinizde yardımcı olacak bir Şehir Rehberi de sizlere sunulmuş. Hızlı ve güvenli bir şekilde araç kiralayabileceğiniz Budget Türkiye uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Home Budget

    Android için Home Budget uygulaması, diğer cihazlarınızda bulunan Home Budget sürümleriyle senkronize olabilen bir bütçe takip uygulamasıdır.
  • My Budget Book

    My Budget Book, gelir ve giderlerinizi hesaplayarak bütçe yönetimi yapmanızı sağlayan gelişmiş bir Android finans uygulaması.
  • Budget Eye

    Budget Eye sayesinde kişisel, iş ve aile bütçelerini ve finansal durumlarınızı rahatlıkla düzenleyebilirsiniz. Eğer gereksiz harcama yapmak istemiyor, paranızı daha tutumlu harcamak istiyorsanız bu uygulama sizin için.
  • Budget Tracker

    Budget Tracker, ay sonunda maaşı aldığınızda hesabınızı iyi yaparak nerelere ne kadar para yatıracağınızı hesaplayıp takip etmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Metro Türkiye

    Metro Türkiye uygulamasında güncel kataloglara ve kampanyalara ulaşabilirsiniz.
  • BP Türkiye

    BP Türkiye uygulamasıyla size en yakın BP istasyonlarını kolaylıkla bulabilirsiniz.
  • Burger King Türkiye

    Burger King Türkiye uygulaması ile kolayca sipariş verebilirsiniz
  • Türkiye'deki Depremler

    Türkiye’deki Depremler uygulaması ile anlık deprem bilgilerini takip edebiliyorsunuz.