Buffer: Social Media

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
406 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sosyal medya yönetimi uygulamasıdır.

Buffer, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz sosyal medya paylaşım uygulamasıdır. Twitter, Facebook, Google+ ve Linkedin paylaşımlarınızı kolayca yapabileceğiniz bir uygulama arıyorsanız, Buffer iyi bir alternatif olabilir.

Öncelikle Buffer'ı indirdikten sonra üye olmanız gerekiyor. Üye olduktan sonra uygulama aracılığıyla sosyal medya paylaşımlarınızı yapmak için en ideal zamanları görebiliyorsunuz. Özellikle uygulama Twitter için en iyi zamanı sizin için belirliyor.

Daha sonra bu sosyal medya ağlarına yapacağınız paylaşımların zamanlarını otomatik paylaşacak şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Uygulama da paylaşmak istediğiniz her şeyi, sizin istediğiniz gibi zamanlayarak sırayla paylaşıyor.

Buffer ayrıca size Analytics tabından ilginç istatistikler de sunuyor. Tweet, Retweet paylaşımı ve analitikler dışında da Buffer ekstra özellikler içeriyor. Örneğin twet tavsiyesi özelliği size diğer kullanıcıların paylaştığı tweetleri ve alıntıları gösterir. Siz de beğendiklerinizi otomatik bir şekilde zamanlayabilirsiniz.

Eğer siz de basit, kullanımı kolay ve kullanışlı bir paylaşım zamanlama uygulaması arıyorsanız, Buffer'ı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Buffer: Social Media

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME
14.1 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz sosyal medya yönetme uygulamasıdır.

Buffer, iOS cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir sosyal medya paylaşımlarını yönetme uygulamasıdır. Facebook, Google+, Twitter ve Linkedin gibi platformlara yapacağınız paylaşımları zamanlamanızı sağlayan bu uygulama çok kullanışlı.

Basit arayüzü ile hiç zorlanmadan kullanabileceğiniz bu uygulama ile tweet'lerinizi ve diğer sosyal ağ paylaşımlarınızı otomatik olarak zamanlayarak gönderebilirsiniz. Tek yapmanız gereken Buffer'a üye olmak.

Uygulama ile otomatik paylaşım yapmak dışında çeşitli paylaşımlarınızın istatistiklerini de görebilirsiniz.Örneği kaç kere tıklandığı, kaç retweet aldığı, kaç beğeni aldığı, gelen yorumlar gibi bilgileri kolayca görüntüleyebilirsiniz.

Birden çok hesabınızı kontrol edebileceğiniz bu uygulama ile bütün sosyal ağ hesaplarınızı tek bir noktadan yönetebilir ve paylaşımlarınızı sıraya koyabilirsiniz.

Bir diğer güzel özellik ise tweet tavsiyesidir. Tweet tavsiyesi size diğer kullanıcıların tweetlerni ve bazı alıntıları gösterir. Siz de böylece beğendiklerinizi anında zamanlayıp sıraya koyabilirsiniz. Çok kullanışlı olan bu sosyal ağ yönetimi uygulamasını herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Social Media Vault

    Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, birden fazla sosyal medya hesabının tek bir uygulama arayüzünden kontrol edilebildiği kullanışlı bir uygulamadır.
  • Social Media Post Builder

    Social Media Post Builder uygulamasında, sosyal medya hesaplarınızda paylaşacağınız görselleri kolayca tasarlayabilirsiniz.
  • Quick Social

    Quick Social ile sosyal medya hesaplarınızı aynı anda kontrol edebilirsiniz.
  • Hive Social

    Twitter alternatifi olan uygulama Hive Social, birçok kişinin son zamanlarda tercih ettiği uygulamalar arasında yer almaktadır.
  • McAfee Social Protection Beta

    McAfee Social Protection ile fotoğraflarınızı koruma altına alabilirsiniz.
  • So Social

    So Social, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir sosyal medya fenomeni olma oyunudur.
  • Social Apps All in One

    Tüm sosyal medya profillerinizi tek bir uygulama üzerinden kolayca yönetebilirsiniz.
  • Sprout Social

    Markanızın sosyal medya hesaplarını çok daha kolay bir şekilde yönetmek için bu Android uygulamasını kullanabilirsiniz.