Büis

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,334 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Alkol ve tütün ürünlerini satın almadan güvenliliğini etiketleri tarayarak anlayabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.

Alkol ve türün ürünlerinde karşınıza çıkan yeni etiketler mutlaka dikkatinizi çekmiştir? Peki bu etiketer niçin mi var? Gelir İdaresi Başkanlığı ile Denetim ve Uyum Yönetimi Başkanlığı tarafından hazırlanan bu yeni sistem ile kaçak yollardan üretilip satılan ürünlere karşı tüketicileri koruma altına alıyorlar. Bunu denetlemek için ise Android cihazınıza çıkan Buis isimli bu uygulamadan yararlanabiliyorsunuz.

Etiketin içerisinde yer alan QR kodunu bu uygulamanın kamerası eşliğinde tarattığınızda satın almış olduğunu ürün hakkında daha kapsamlı bilgiler edinebiliyorsunuz. Sahte etiketlere karşı da hassas bir tarama sistemi olan Buis, sonradan yapıştırılmış etiketleri tanımlayabilcek kadar verimli çalışıyor. Böylece sağlığınızı ciddi tehdite sokabilecek kaçak ürünlerden korunmuş oluyorsunuz.

Android telefon ve tablet kullanıcıları için üretilmiş Buis isimli bu uygulama satın almak istediğiniz alkol veya tütün ürününün üretim tarihinden satış fiyatlarına kadar birçok veriye erişmenizi sağlıyor. Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Buis, kişisel verilerinizi de hiçbir şekilde farklı kaynaklara iletmiyor.

Alper Çetiner

Büis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME
40.4 MB DOSYA BOYUTU

Büis uygulaması, alkol ve tütün ürünleri hakkında detaylı bilgi alabilmenizi ve orijnalliğini test etme imkanı sunuyor.

Büis uygulaması alkol ve tütün ürünlerinin etiketlerini iOS cihazlarınızdan tarayarak orijinalliğini test etmenizi sağlıyor.

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından geliştirilen Büis uygulaması, kaçak yollarla üretilen ve piyasaya sürülen alkol ve tütün ürünlerinin orijinal olup olmadığını anlamanızı kolaylaştırıyor. Bu sistem için yenilenen etiketler, tüketicileri koruma altına almak ve bilinçlendirmek amacıyla kullanılıyor. Etiketler üzerinde yer alan QR kodlarını, uygulamada yer alan kamera tarayıcısını kullanarak ürün hakkında detaylı bilgiler edinebiliyorsunuz.

Sahte alkol ve tütün ürünlerini de kolayca anlayabileceğiniz Büis uygulaması, sağlığınızı tehlikeye atabilecek ürünlerden de korunmanızda yardımcı oluyor. Ürünlerin üretim tarihi, son tüketim tarihi, satış fiyatı ve daha birçok bilgiye erişmenize olanak sağlayan Büis uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.