Bullet Boy

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Bullet Boy, sonsuz koşu temasında ilerleyen, ilginç ve aksiyon odaklı bir Android oyunu.

Bullet Boy, Android tabletler ve akıllı telefonlar üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz başarılı bir sonsuz koşu ve aksiyon oyunu.

Sunduğu yüksek dinamizm sayesinde Bullet Boy aksiyon odaklı oyunlar oynamaktan hoşlananların ellerinden düşüremeyecekleri bir yapım olacağa benziyor.

Oyunda mermi kostümüyle hızlı bir şekilde yol almaya çalışan karakterin kontrolünü ele geçiriyoruz. Bu karakter ilerleyebilmek için fırlatcılar arasında seyahat ediyor. Bize düşen görev ise karakterimizi doğru zamanda fırlatabilmek ve diğer fırlatıcıya ulaşabilmesini sağlamak.

Bunu yaparken zamanlamaya dikkat etmemiz gerekiyor. Fırlatıcılar ve engeller sürekli olarak hareket ettikleri için en ufak bir gecikme veya erken hamle, başarısız olmamıza sebep oluyor. 30'dan fazla bölüme sahip olan Bullet Boy, hem grafikleri hem de ses efektleri ile oynanması gereken mobil oyunlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Bullet Boy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
98.4 MB DOSYA BOYUTU

Bullet Boy'da engellere çarpmadan yol almaya çalışan mermi çocuğa yardım ediyoruz.

Bullet Boy, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli, aksiyon dozu yüksek ve beceri gerektiren bir oyun olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda sürekli olarak ilerleyen mermi kostümlü çocuğa yardım etmeyi amaçlıyoruz.

Bullet Boy için bugüne kadar oynadığımız sonsoz koşu türündeki oyunların en dinamiği desek yalan olmaz. Aksiyonun hiçbir zaman durulmadığı bu oyunda başarılı olabilmek için zamanlamaya dikkat etmemiz gerekiyor.

Kontrolümüze verilen karakter sürekli olarak hareket ediyor ve karşılaştığı fırlatıcıların içerisine giriyor. Biz de ekrana basarak mermiyi bu fırlatıcılar yardımıyla tekrar fırlatıyoruz. Söz konusu fırlatıcılar sürekli olarak hareket ettikleri ve yolumuzda pek çok engel yer aldığı için bir sonraki fırlatıcıya ulaşana dek dikkatli hamleler yapmamız gerekiyor.

Herhangi bir engele çarpacak olursak oyun ne yazık ki sona eriyor ve baştan başlamak zorunda kalıyoruz. Bölüm sonunda ise aldığımız en uzun mesafe rekor olarak kabul ediliyor.

Başarılı grafiklerle ve ses efektleriyle birleşince bu kadar yoğun aksiyon oyuncuların yüzlerinde kocaman bir gülümsemeye yol açıyor. Eğer siz de aksiyon odaklı bir oyun arıyorsanız Bullet Boy'a mutlaka göz atın.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Deadly Bullet

    Deadly Bullet özel bir yapı sunan eğlenceli bir aksiyon oyunudur
  • Bullet Echo APK

    Arkadaşlarınızla gizli ve bir o kadar da aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz Bullet Echo APK'da, kahramanlarınızın kilidini açın ve ayakta kalan son takım olun!
  • Bullet Force

    Bullet Force mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Bullet Party CS 2 : GO STRIKE

    Bullet Party CS 2 : GO STRIKE mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Bullet Party

    Bullet Time, klasik FPS tarzı aksiyonu mobil ortama taşıyan yüksek tempolu, çeşitli harita ve oyun modlarıyla nefes kesen bir aksiyon oyunudur. Oyun Android cihazlar için ücretsiz olarak indirilebilir.
  • Bullet Sky-Air Fighter 2014

    Bullet Sky-Air Fighter 2014 klasik tarza sahip olan ve kuşbakışı bakış açısıyla oynanan bir uçak savaşı oyunudur
  • Bullet Bender

    Eşsiz bir aksiyon oyunu
  • Bullet Rush

    Etrafındaki binlerce düşmana en fazla kaç saniye dayanabilirsin?