Bullet Craft

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce farklı silaha ulaşmak için eğlenceli eşleştirmeler yapacağınız eşsiz bir oyundur.

Çeşitli eşleştirme ve bulmacalar yaparak yeni silah modelleri üretebileceğiniz ve dev bir silah koleksiyonuna sahip olacağınız Bullet Craft, mobil platformda aksiyon oyunları kategorisinde yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, kare bloklardan oluşan bulmaca tahtasındaki silah ve mermileri doğru bölgelere sürükleyerek eşleştirmeleri tamamlamak ve yeterli puana ulaşarak yeni silahların kilidini açmaktır. Eşleştirmelerden kazandığınız silahlarla geniş bir koleksiyona sahip olabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve ilginç tasarımı ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda taramalı tüfek, dürbünlü tüfek, tabanca, av tüfeği, roket atar, pompalı tüfek ve daha onlarca ölümcül silah yer almaktadır. Android işletim sitemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve bağımlısı olacağınız Bullet Craft ile sizde dilediğiniz silahı seçerek koleksiyonunuza katabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bullet Master

    Mobil cihazımızda gizli bir ajan olacağız.
  • Battle Of Bullet

    Tek oyunculu bir FPS oyunu oynayacağız.
  • Prey Day: Survival - Craft & Zombie

    Gerilim yüklü sahnelere hazırlanın.
  • Bullet Boy

    Bullet Boy, sonsuz koşu temasında ilerleyen, ilginç ve aksiyon odaklı bir Android oyunu.
  • Exploration Craft APK

    Exploration Craft APK, mobil için Minecraft benzeri oyunlardan. Android için sandbox oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Bullet Echo APK

    Arkadaşlarınızla gizli ve bir o kadar da aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz Bullet Echo APK'da, kahramanlarınızın kilidini açın ve ayakta kalan son takım olun!
  • Bullet Party

    Bullet Time, klasik FPS tarzı aksiyonu mobil ortama taşıyan yüksek tempolu, çeşitli harita ve oyun modlarıyla nefes kesen bir aksiyon oyunudur. Oyun Android cihazlar için ücretsiz olarak indirilebilir.
  • Craft Tank

    Craft Tank, tank ve savaş oyunları sevenlerin ilgisine çekebilecek heyecanlı ve aksiyon dolu bir android oyunu.