Bullet Echo

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME
228 MB DOSYA BOYUTU

Arkadaşlarınızla gizli ve bir o kadar da aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz Bullet Echo APK'da, kahramanlarınızın kilidini açın ve ayakta kalan son takım olun!

Bullet Echo APK, takım bazlı PvP taktiksel nişancı oyunları arasında yer alıyor. Benzersiz oyun stilleri ve yetenekleri olan onlarca farklı kahraman arasından seçim yap, arkadaşlarınla birleşip bir strateji belirle ve savaş bittiğinde ayakta kalan son takım ol.

2D platformunun bilinen ortamında diğer gerçek oyunculara karşı şiddetli bir aksiyonla mücadele edeceksiniz. Sadece 15 saniye eşleştirme süresi ve 3 dakikalık savaşlarla, bekleme veya tükenen pillerle uğraşmadan daha büyük savaş aksiyonu yaşayabilirsiniz. Bullet Echo'da sadece el feneri yardımıyla görebilirsin ama düşmanların adımlarını ve silah seslerini duyabilirsin.

Takım Savaşları, solo mod ve bir haritada 5 küçük takımın savaştığı Battle Royale modunda kendinizi gösterebilirsiniz. Her kahramanın kendine özgü yetenekleri vardır. Kahramanının gücünü artırmak ve yeni avantajların kilidini açmak için kademe atlamaya çalışın.

Bullet Echo APK İndir

Arkadaşlarınızla birlikte aksiyonun içine dalabildiğiniz Bullet Echo APK'yı indirin ve siz de farklı oyun modlarını deneyimleyin. Üstten aşağı bakış açısıyla oynarken, aynı zamanda da eşiz kontrollerle oyununuza eğlence katabilirsiniz.

Her bir kahramanın kilidini açın, ödüller kazanın ve yüksek seviyede oyunlara katılın. Oynayacağınız her kahramanın kendine özgün yeteneklerinin olduğundan bahsetiştik. Silah çeşitliliğinden farklı yeteneklere kadar kahramanların ilgi çekici özellikleri bulunuyor. Gitgide oyunlar oynayıp, seviye atlayarak kahramanların kilidini açabilir ve Android cihazlarınızda taktiksel nişancı oyunu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Ömer Dursun

Bullet Echo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Bu aksiyon dolu PVP'de aksiyon şampiyonu ol.

Bu eşsiz takım bazlı PvP taktiksel nişancı oyununda takımını zafere taşı. Benzersiz oyun stilleri ve yetenekleri olan onlarca farklı kahraman arasından seçim yap. Arkadaşlarınla birleşip bir strateji belirle ve savaş bittiğinde ayakta kalan son takım olun.

Bullet Echo vahşi yaratıklarla dolu tehlikeli bir dünya ve bu yaratıkların tek amacı peşinde oldukları her şeyi yok etmek. Tüm bu canavarlarla istila edilmiş zindanlarda, ormanlarda ve mağaralarda hayatta kalmana yardımcı olacak şeyse sadece içgüdülerin, tepkilerin ve benzersiz yeteneklerinin akıllıca bir birleşimidir.

Maceradan maceraya koş, çeşitli ganimetlerle kendini güçlendir, farklı yetenek kombinasyonlarını dene ve düşman dalgalarına karşı becerilerini test et. Eğer başarısız olursan bu seni bir sonraki denemende daha güçlü kılacak, sonuçta sen gerçek bir kahramansın. Şampiyonalara katıl, görevleri tamamla ve değerli kaynaklar elde et.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bullet Rush

    Etrafındaki binlerce düşmana en fazla kaç saniye dayanabilirsin?
  • Bullet Boy

    Bullet Boy, sonsuz koşu temasında ilerleyen, ilginç ve aksiyon odaklı bir Android oyunu.
  • Ben 10 Heroes APK

    Ben 10 Heroes APK süper kahraman oyunlarını sevenlerin hoşuna gidecek 3'lü eşleştirme aksiyon savaş oyunu!
  • Bullet Master

    Mobil cihazımızda gizli bir ajan olacağız.
  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!
  • Archero APK

    Archero APK Android oyunda kötülere karşı tek başına savaşan bir okçunun yerine geçiyorsunuz. Okçuluk - Ok atma oyunu ücretsizdir.
  • Battle Of Bullet

    Tek oyunculu bir FPS oyunu oynayacağız.
  • Heroes Strike APK

    Heroes Strike APK, e-spor ruhuyla hazırlanmış oynaması ücretsiz MOBA oyunu. Taktiklerinizi hazırlayın, arkadaşlarınızla yan yana savaşın, liglerde yükselin.