Bumpy Riders

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Bumpy Riders, engebeli yolda araç üzerinde gitmeye çalıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.

Bumpy Riders, sonsuz koşu oyunu olarak geçse de aslında sevimli bir kedinin engebeli yolda ilerleyen araçta yolculuk etmesine yardımcı olduğunuz farklı oynanış sunan bir yapım. İlk olarak Android platformunda indirilmeye açılan minimalist görselli oyunda bavullar arasında seyahat ediyoruz.

Oyunda yükünden anladığımız üzere tatil için yola çıkmış bir aracın üzerindeki kediyi kontrol ediyoruz. Yolun engebeli olmasıyla yerinde durmakta güçlük çeken kedinin araçtan düşmesini engellemek, sürüş boyunca güvenliğini sağlamak bize düşüyor elbette. Kimi zaman dokunarak zıplamasını, kimi zaman da cihazımızı eğerek taşıyıcıda kalmasını sağlamamız gerekiyor. Yolun bozuk olması zaten dengede durmamızı zorlaştırırken bir de karşımıza ilginç hayvanlar atlıyor; onları zıplayarak atlamamız gerekiyor.

Oyunda birçok farklı karakter var ancak hepsi ilk etapta açık değil. Belli bir mesafe gitme, coins toplama, video izleme gibi çok zor olmayan görevleri yaparak yeni karakterlerle oynayabiliyoruz. Çevrenin değişmemesi ise oyunu bir noktadan sonra sıkıcı yapıyor.

Erkan Calp

Bumpy Riders

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
363 MB DOSYA BOYUTU

Bumpy Riders, arabanın üzerinde yolculuk etmeye çalışan kediye yardımcı olduğunuz eğlenceli bir iPhone oyunu.

Bumpy Riders, engebeli yolda seyreden aracın üzerinde yolculuk etmeye çalıştığınız eğlenceli bir iOS oyunu. Araçta dengede durmak için yer yer cihazı eğmeniz gerektiğinden iPhone’da oynamanızı tavsiye ederim. Boş zamanlarda, vakit geçirmelik kafa yormayan beceri odaklı bir mobil oyun arıyorsanız indirmelisiniz.

Oyunda amaç; aracın üzerinden düşmeden mümkün olduğunca uzun mesafe yolculuk etmek. Bavullar arasında yolculuk eden sevimli kedinin güvenliğini sağlamak göreviniz. Yol oldukça bozuk olduğundan her an düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan dostumuzun araç üzerinde durabilmesi için cihazı sağa veya sola eğip dengesini ayarlamanız gerekiyor. Bununla da kalmayıp dokunarak zıplatıp ara sıra çıkan hayvanlarla çarpışmasını engelliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tank Riders 2

    Tank Riders 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir tank oyunudur.
  • Desert Riders

    Aksiyon dolu çöl yarışlarına hazır ol!
  • Stickman Riders

    Motorun ile harika atlayışlar yaparak bitiş çizgisine ulaş.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.