Buradayım

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
466 TOPLAM İNDİRME

Buradayım uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan çocuğunuzun nerede olduğunu kontrol edebiliyorsunuz.

Buradayım uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet sahibi anne babalar için hazırlanmış bir konum tespit uygulaması olarak karşımıza çıktı. Ücretsiz olarak sunulan ve Vodafone tarafından hazırlanmış olan uygulama, çocuğunuzun gün içerisindeki hareketlerini takip etmenizi ve böylece aklınız onda kalmadan günlük hayatınıza devam etmenizi sağlıyor. Oldukça kolay kullanımlı olması ve mobil cihazları yormaması ise aklımıza gelen en büyük artıları arasında.

Uygulamayı hem kendi telefonunuza hem de çocuğunuzun telefonuna yükledikten sonra tek yapmanız gereken uygulamayı açmak ve o an nerede olduğunu harita üzerinde görmek. Aynı zamanda çocuğunuz için bir güvenli alan belirlemenize izin veren uygulama, bu alan içerisine girdiğinde veya alandan çıktığında size bir bildirim gönderiyor. Dolayısıyla sizden habersiz bir iş yapmaya çalıştığı zaman gerekli uyarılara sahip olabiliyorsunuz.

Gün içerisinde nereden nereye gittiğine dair bir ayak izi haritası da barındıran Buradayım, böylelikle geçmişe dönük incelemeler yapmanıza da izin veriyor. Her şey yolunda adlı bir butona sahip olan uygulama, çocuğunuz tarafından kullanılabiliyor ve böylece bir sorunla karşılaşmadan varacağı yere vardığından emin olabiliyorsunuz. Varolan araba butonu sayesinde bulunduğu yerden onu alabilmeniz için anlık konum gönderimi de yapılabiliyor.

Eğer çocuğunuzun şarjı bitiyorsa bunu size yine bildiren ve konum takibi sistemini sonlandıran uygulama, devamlı olarak konum takibi yaptığı için zaman zaman bu özelliğin kullanımına gerek duyulabiliyor. Yine de çok fazla hareketlilik olmaması durumunda pil tüketiminin abartı boyutlara gelmediğini belirtelim.

Ebeveyn kontrol uygulamaları arasından yerli bir tercih arıyorsanız denemeden geçmemeniz gerektiğine inanıyorum.

Not: Uygulamada operatör ve tarifeler üzerine kısıtlamalar bulunmaktadır. Kullanmaya başlamak için Vodafone İletişim Merkezleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Buradayım

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME

Buradayım uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan çocuğunuzun anlık konum takibini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Buradayım uygulaması, çocuklarının an be an nerede olduğunu takip etmek isteyen iPhone ve iPad kullanıcısı anne babaların tercih edebilecekleri ücretsiz konum takibi uygulamaları arasında yer alıyor. Diğer ebeveyn kontrolü uygulamaları arasından hem yerli olması hem de Türkçe sunulması sayesinde ayrılan uygulama, aklınız çocuğunuzda kalmadan ve onu devamlı arayıp sormadan nerede olduğunu görmenize imkan tanıyor.

Uygulamayı kullanırken hem anlık olarak çocuğunuzun nerde olduğunu görebiliyor, hem de isterseniz ayak izi takibi özelliği ile gün boyunca nereden nereye geçtiğini inceleyebiliyorsunuz. Böylelikle devamlı olarak telefonunuzun başında durmanıza gerek kalmadan geriye dönük incelemeler yapabiliyorsunuz.

Çocuğunuz için bir güvenlik alanı belirlemenize de izin veren uygulama, bu güvenli alana giriş yaptığında ya da alandan çıkış yaptığında size hemen bildirim gönderiyor. Bu bildirimler sayesinde haberiniz olmadan bir yere gittiğinde hiç zorlanmadan haberdar olabiliyorsunuz. Tabii ki beklenen bir konuma gittiği zaman sizi bilgilendirmesi için kullanabileceği bir her şey yolunda butonu da unutulmamış.

Fakat devamlı olarak konum takibinin biraz pil tüketici yapısı olması, uygulamaya şarj uyarısının eklenmesine neden olmuş. Böylece çocuğunuzun şarjı bitmeye başladığında uyarı alabiliyor ve konum takibini kapatabiliyorsunuz. Eğer sizin onu almasını istiyorsa buradayım butonunu da kullanarak haber vermesine izin var.

Yeni ve yerli bir ebeveyn kontrolü uygulaması arayanlar, göz atmadan geçmesinler derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kaspersky Security Cloud

    Kaspersky Security Cloud: Android telefonlar için ilk uyarlanabilir güvenlik programı
  • Cerberus Persona

    Cerberus Persona uygulaması, kişisel güvenliğinizi sağlamanız için etkin çözümler sunuyor.
  • AFWall+

    AFWall+, akıllı telefonlarınızdaki uygulamaların internete bağlanmasını engelleyen bir güvenlik duvarı uygulaması.
  • Secure Incoming Call

    Secure Incoming Call uygulaması, telefonunuza gelen çağrılar için güvenlik önlemi almanızı sağlıyor.
  • Pronet Plus

    Pronet Plus uygulaması evinizdeki ve iş yerinizdeki güvenlik sisteminizi uzaktan kontrol edebilirsiniz.
  • Hi Security

    Hi Security uygulaması akıllı telefonlarınızın güvenliği için üst düzey koruma sağlıyor.
  • NMSS Star

    Güvenlik kameralarınızı ve alarmlarınızı NMSS Star uygulamasından takip edebilirsiniz.
  • Sahil Güvenlik

    Sahil Güvenlik Android uygulaması ile dilediğiniz an Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yardım alabilirsiniz.