Burger King Türkiye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
299 TOPLAM İNDİRME

Burger King Türkiye uygulaması ile kolayca sipariş verebilirsiniz

Burger King Türkiye kullanıcılara mobil cihazlarını kullanarak kolayca sipariş verme ve eğlenceli oyunlar oynayarak ödüller kazanabilme imkanı veren resmi Burger King uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Burger King Türkiye uygulaması acıktığınızda ve yemek hazırlamaya üşendiğinizde Burger King merkezlerinden birkaç dokunuşla sipariş verebilmenize olanak sağlıyor. Uygulama size Burger King'de yer alan menüleri ve yiycekleri listeleyebilmekte ve bu ürünler arasından seçim yapmanıza izin vermekte. Bunun yanında uygulama içerisinden size en yakın Burger King şubelerinin yerini görebilir, sipariş vermek yerine gidebileceğiniz Burger King şubelerini belirleyebilirsiniz.

Burger King Türkiye uygulaması içerisinde ilginç mini oyunlar da içeriyor. Bu oyunları oynayarak Burger King şubelerinden teslim alabileceğiniz çeşitli hediyeler kazanabiliyorsunuz. Lezzet Avcısı oyunuyla ekrandan yağan Burger King ürünlerini yakalamaya çalışmaktasınız. Bul Kazan oyunu ile de verilen kartlardaki 3 adet aynı ürünü bulmaya çalışıyorsunuz ve resimleri bulduğunuzda hediye kazanıyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Burger King Türkiye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

Burger King Türkiye uygulaması ile ödüller kazanabilir, sipariş verebilir ve size en yakın Burger King şubelerini görebilirsiniz

Burger King Türkiye kullanıcılara Burger King şubelerinden sipariş vermek için pratik bir çözüm sunan resmi Burger King uygulamasıdır.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Burger King Türkiye size acıktığınızda kolay bir şekilde Burger King şubelerinden sipariş verme imkanı sunuyor. Uygulama ile avantajlşı Burger King menülerine göz atabileceğiniz gibi diğer Burger King ürünlerine de göz atabilir ve tek dokunuşla siparişinizi verebilirsiniz. Eğer yemeğinizi Burger King şubelerinde yemek isterseniz de uygulama içerisinden çevrenizdeki en yakın Burger King şubelerine göz atabilirsiniz ve yerlerini öğrenebilirsiniz.

Burger King Türkiye uygulaması içinde yer alan mini oyunlar sayesinde özel ödüller kazanabiliyor ve bu ödüllerinizi Burger King şubelerinden teslim alabiliyorsunuz. Bul Kazan oyununda size verilen karttaki 3 adet aynı resmi bulmaya çalışmaktasınız. 3 resmi eşleştirdikten sonra hediye kazanmaktasınız. Lezzet Avcısı'nda da ekrandan yağan Burger King ürünlerini yakalamaya çalışıyorsunuz. Burger King ürünlerini yakaladıkça puan kazanmaktasınız ve puanlarınızı Burger King'ten hediye seçmek için kullanabilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tıkla Gelsin

    Tıkla Gelsin, Burger King başta olmak üzere fast-food yemek siparişi verebildiğiniz Android uygulaması.
  • Burger Big Fernand

    Burger Big Fernand, meşhur servis oyunu Burger'ın devam oyunudur.
  • Burger

    Burger, bir fast food dükkanında hamburger yapmayı konu alan akıcı ve eğlenceli bir oyun.
  • Burger Chef

    Burger Chef'te lezzetli hamburgerler yaparak müşterilerimize eşsiz bir yemek deneyimi yaşatıyoruz.
  • Burger Restaurant

    Burger Restaurant, hamburger restoranı işletmeye çalıştığımız eğlenceli bir oyun.
  • Burger Shop

    Burger Shop, tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir hamburger yapma oyunu.
  • My Burger Shop 2

    My Burger Shop 2, restoran işletme ve yemek yapma oyunlarından hoşlananlara hitap ediyor.
  • Burger Maker Crazy Chef

    Burger Maker Crazy Chef'te lezzetli hamburgerler yapıp müşterilere servis ediyoruz.