Burger Shop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
371 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Burger Shop, tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir hamburger yapma oyunu.

Burger Shop, Android işletim sistemine sahip cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir hamburger yapma oyunu. Kendi restoranımızı işlettiğimiz bu oyunda müşterilerimizden gelen siparişleri eksiksiz ve doğru bir şekilde sunmaya çalışıyoruz.

Oyununda 80 adet görev bulunuyor. Bu görevler herkesin kolayca tamamlamayabileceği türden. Bu görevleri bitirdikten sonra ise 80 adet daha görev geliyor. Bunlar daha profesyonelce hazırlandıkları için bitirmesi pek kolay olmuyor. Bu görevlerde gelen siparişler pek karmaşık ve zorlayıcı.

Hamburgerlerimizi yapmak için kullanabileceğimiz 60 farklı hamburger malzemesi bulunuyor. Çeşitlilik bu denli fazla olunca müşterilerden gelen talepler de daha karmaşık bir hale geliyor. Oyunda dört farklı oyun moduna yer verilmiş. Story modunda hikayeyi takip ediyoruz. Challenge modunda adından da anlaşılabileceği gibi yüksek zorlukla karşı karşıya geliyoruz. Sakin bir deneyim yaşamak istiyorsanız relax modunda oynayabilirsiniz. Expert modu ise profesyonellere yönelik hazırlanmış.

Burger Shop'ta sergilediğimiz performansa göre kazanabileceğimiz 96 kupa bulunuyor. Bunları kazanması pek kolay değil. Dolayısıyla elimizden gelenin çok daha iyisini yapmalıyız.

Sonuç olarak ücretsiz olarak sunulup da bu denli bir içerik çeşitliliği sağlayan pek fazla oyun yok. Yemek yapma ve restoran işletme türü oyunlar oynamak hoşunuza gidiyorsa Burger Shop size göre.

Emircan Erdoğan

Burger Shop

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME
20.4 MB DOSYA BOYUTU

Burger Shop ücretsiz olarak indirebileceğimiz eğlenceli bir hamburger yapma oyunudur.

Burger Shop tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz eğlenceli bir yemek yapma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Oyunda birbirinden lezzetli hamburgerler yapmaya ve bunları müşterilerimize en iyi şekilde sunmaya çalışıyoruz. Toplamda 80 bölüm sunan oyunda bu bölümlerin her biri kendine has görevleri beraberinde getiriyor.

Burger Shop’ta 60’tan fazla malzeme bulunuyor. Bu malzemeleri güzel bir şekilde bir araya getirerek lezzetli hamburger’ler yapmayı amaçlıyoruz. Elbette oyunda yer alan bölümler bitince de oynayamaya devam edebiliyoruz. Bu da oyunun en iyi yanlarından bir tanesi. Grafik olarak beklediğimiz kalitenin üzerinde yer alan Burger Shop dört farklı oyun modu sunarak oyunseverlerin heyecanını uzun süre muhafaza etmeyi amaçlıyor. Farklı oyun modları arasında geçiş yaparak farklı deneyimler yaşayabilirsiniz.

Açıkçası ben en çok relax modu beğendim çünkü bu modda herhangi bir kısıtlama yok. Dilediğimiz gibi hamburger üretebiliyoruz. Yine de siz farklı modları deneyebilirsiniz. Genel olarak Burger Shop ücretsiz olarak indirebileceğiniz en iyi hamburger yapma oyunlarından bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Burger Shop 2

    My Burger Shop 2, restoran işletme ve yemek yapma oyunlarından hoşlananlara hitap ediyor.
  • Burger Big Fernand

    Burger Big Fernand, meşhur servis oyunu Burger'ın devam oyunudur.
  • Burger Chef

    Burger Chef'te lezzetli hamburgerler yaparak müşterilerimize eşsiz bir yemek deneyimi yaşatıyoruz.
  • High Burger

    High Burger bizden istenen hamburgerleri gökten düşen malzemeleri toplayarak yapmaya çalıştığımız keyifli bir beceri oyunudur.
  • Sky Burger

    Sky Burger, aldığınız siparişler üzerine gökten yağan hamburger köftelerini isteğe göre yerleştirerek hamburgerler oluşturacağınız eğlenceli bir Android uygulamasıdır.
  • Pet Shop Story

    Pet Shop Story, kendi pet shopunuzu oluşturup işletebileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android pet shop oyunu.
  • Burger

    Burger, bir fast food dükkanında hamburger yapmayı konu alan akıcı ve eğlenceli bir oyun.
  • Shop Heroes

    Shop Heroes fantastik bir hikayeye sahip bir mağaza işletme oyunudur