BuriedTown

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

BuriedTown mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

BuriedTown ilginç bir yapıya sahip olan zombi temalı bir mobil hayatta kalma oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan BuriedTown, klasik zombi oyunu örneklerinden bir hayli farklı bir yapıa sahip olan bir oyun. BuriedTown'da şatafatlı 3 boyutlu grafikler yer almasa da oyun size heyecanlı bir hayatta kalma tecrübesi yaşatmayı başarabiliyor. Oyunda temel olarak tek başına yolculuk eden bir kahramanı kontrol ediyoruz. Kahramanımızın yolculuğu onu güneydeki küçük bir kasabaya götürüyor. Bu ıssız kasabada tek başına olduğunu düşünen kahramanımız bir süre sonra bu düşüncesinin çok da doğru olmadığını anlıyor. Kahramanımızın kasabaya varışıyla uyanan zombiler dört bir yandan saldırmaya başlıyorlar. Oyundaki maceramız da bu şekilde başlamakta.

BuriedTown'da ilk amacımız sığınabileceğimiz bir yer bulmak. Kendimize bir sığınak bulduktan sonra ise hayatta kalmamız için gerekli olan kaynakları bulmamız gerekiyor. Kahramanımız zaman geçtikçe acıkabiliyor ve sağlık durumu kötüleşebiliyor, bu nedenle yiyecek, su ve ilaç gibi kaynakları bulmak için kasabadaki dükkanları yağmalaması gerekiyor; bu da kahramanımızın zombilerle karşılaşması anlamına gelmekte.

BuriedTown 2 boyutlu grafiklere sahip. Bu sayede oyun eski mobil cihazlarınızda bile kolayca çalışabiliyor.

Can Erdil Şentürk

BuriedTown

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
39.9 MB DOSYA BOYUTU

BuriedTown mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

BuriedTown oyunculara zombiler tarafından istila edilmiş bir dünyada zorlu bir hayatta kalma mücadelesine katılma imkanı veren bir mobil rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunu olan BuriedTown'da bir kıyamet senaryosu konu alınıyor. Bu senaryoda dünyayı zombiler ele geçiriyor ve geriye kalan az sayıdaki insan birbirlerine ulaşmaya çalışıyor. Dünyanın geri kalanından izole edilmiş bir adada kahramanımız da radyosuyla diğer insanlara ulaşmaya çalışmakta. Oyunumuzun hikayesi küçük bir kasabada başlıyor. Kahramanımız bu kasabaya adım attıktan sonra etrafın sandığı kadar ıssız olmadığını, yaşayan ölülerin her köşe başında kol gezdiğini keşfediyor. Bu keşfinden sonra ise bir yerlere sığınması gerektiğini anlıyor. Oyundaki maceramıza da böylece atılmış oluyoruz.

BuriedTown'da sığınacak bir yer bulduktan sonra açlık ve sağlık gibi hayatta kalma durumumuzu etkileyecek şeyleri konrol altında tutmamız gerekiyor. Bu nedenle bulunduğumuz kasabada sığındığımız yerden çıkıyoruz ve dükkanları ziyaret ederek yiyecek ve ilaç gibi kaynakları araştırıyoruz. Bu küçük gezintilerde zombilerle karşılaşıp savaşıyoruz ve adım adım kasabayı temizliyoruz.

BuriedTown 2 boyutlu bir oyun olsa da 3 boyutlu oyunlarda yakalayamadığınız eğlenceyi sunabilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu