Burner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,913 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Burner uygulaması, Android akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir sahte telefon numarası üretme uygulaması olarak karşımıza çıktı.

Not: Bu uygulama şimdilik Türkiye'den kullanılamamaktadır.

Burner uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir sahte telefon numarası üretme uygulaması olarak karşımıza çıktı ve kişisel gizliliğine önem veren kullanıcıların oldukça beğeneceğine inanıyorum. Ücretsiz olarak sunulan ancak pek çok fonksiyonu için uygulama içi satın alma seçenekleri barındıran uygulama, kendi numaranızı kullanmak yerine geçici telefon numaraları yaratmak istiyorsanız en iyi tercihlerden birisi olacaktır.

Uygulamayı kullanırken ilk başta ücretsiz hediye puanlarınız oluyor ve bu puanları kullanarak kendi numaranız yerine kullanabileceğiniz bir Burner numarası alıyorsunuz. Bu numarayla hem aramalar yapmak, hem çağrılar almak hem de SMS göndermek veya almak mümkün olduğu için adeta kendi numaranızmış gibi kullanabiliyorsunuz.

Ancak alınan numaraların dakika ve mesaj cinsinden sınırları olduğu için kullanırken kredileriniz düşmeye başlıyor ve tamamen bittiğinde yeniden kredi almanız gerekiyor. Tabii ki yaratılan bu sahte numaraları dilediğiniz an kapatmanız mümkün ve kapatılan numaralara gönderilen servis dışı mesajıyla bir daha istemediğiniz kişilerin size ulaşamamasını sağlayabiliyorsunuz.

Sahte ve anında kapatılabilir numaralara ihtiyacı olan kullanıcılar için biçilmiş kaftan olduğunu söyleyebileceğim uygulama, böylelikle mesajlaşma uygulamaları, sosyal ağlar, satış ilanları gibi ilanlara verdiğiniz numaraların elden ele geçmesine engel olarak şahsi numaranızın her zaman kontrolünüzde kalmasını sağlıyor.

Oldukça kolay kullanılabilen uygulamanın arayüzü de basit bir kullanım sunuyor lakin ilk sahte numaranız haricindeki diğer numaralar ücretli olarak alınabiliyor ve ilk numaranın da çok uzun süreli olmadığını eklemek gerek.

Yiğit Ekim Demir

Burner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
781 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Burner uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak kolayca sahte telefon numaraları üretmenize olanak tanıyor.

Not: Bu uygulama şimdilik Türkiye'de çalışmamaktadır.

Burner uygulaması, iPhone ve iPad sahiplerinin mobil cihazlarından ücretsiz olarak sahte telefon numaraları yaratmalarını ve bu numaraları hem aramalar hem de SMS'ler için kullanmalarını sağlıyor. Dolayısıyla kişisel telefon numarasını gizlemek isteyen ve güvenliğine, anonimliğine dikkat eden kullanıcılar Burner'dan tam anlamıyla faydalanabiliyorlar.

Uygulama her ne kadar ücretsiz olsa da ilk yapay numaranızın dakika ve SMS'leri bitirildiğinde maalesef daha fazlası için ücret ödemeniz gerekiyor ve bunu uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanarak gerçekleştirebiliyorsunuz. Tabii ki pek çok kullanıcının aklına neden sahte numara yaratayım ki sorusu gelecektir.

İnternetten verdiğiniz satış ilanları, sosyal ağ profilleriniz, iş görüşmeleri için numaralar veya aklınıza gelebilecek pek çok durumda gerçek numaranızı vermek istemeyebilirsiniz ve Burner uygulaması tam da bu sıkıntıya çözüm olarak hazırlanmış.

Uygulamanın içerisindeki kredilerinizi kullanarak istediğiniz kadar farklı sahte numara üretebiliyor ve kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Böylece her iş için ayrı bir numara da kullanmanız mümkün. Lakin kullanmak istemediğiniz numaralar olursa bunları kapatmak ve karşı tarafa kapsam dışı mesajı göndermek de mümkün.

Eğer mobil cihazınızda kullandığınız telefon numaranızın gizliliğine ve kişisel güvenliğinize büyük önem veriyorsanız denemeden geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fax Burner

    Fax Burner, Android cihazınızdan faks göndermek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • After Burner Climax

    SEGA, uçak savaş oyunu ile bizlerle
  • Kaspersky Security Cloud

    Kaspersky Security Cloud: Android telefonlar için ilk uyarlanabilir güvenlik programı
  • Cerberus Persona

    Cerberus Persona uygulaması, kişisel güvenliğinizi sağlamanız için etkin çözümler sunuyor.
  • AFWall+

    AFWall+, akıllı telefonlarınızdaki uygulamaların internete bağlanmasını engelleyen bir güvenlik duvarı uygulaması.
  • Secure Incoming Call

    Secure Incoming Call uygulaması, telefonunuza gelen çağrılar için güvenlik önlemi almanızı sağlıyor.
  • Pronet Plus

    Pronet Plus uygulaması evinizdeki ve iş yerinizdeki güvenlik sisteminizi uzaktan kontrol edebilirsiniz.
  • Hi Security

    Hi Security uygulaması akıllı telefonlarınızın güvenliği için üst düzey koruma sağlıyor.