Burrito Bison: Launcha Libre

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
152 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Burrito Bison Launcha Libre APK, maskeli güreşçilerin yerine geçtiğiniz mobil aksiyon oyunu. Burrito Bison APK Android oyunu oynaması ücretsizdir.

Burrito Bison Launcha Libre APK, eğer durmak bilmeyen bir heyecan yaşamak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu.

Burrito Bison APK İndir

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Burrito Bison: Launcha Libre'de ana kahramanımız Burrito Bison yeni maceralarıyla karşımıza çıkıyor ve bu sefer arkadaşlarını da beraberinde getiriyor.

Burrito Bison APK Android oyununda bütün olaylar kötü niyetli şefin kahramanımız Burrito Bison'ın yemek kitabını çalmasıyla başlıyor. Şef, Burrito Bison'ı yavaşlatabilmek ve yemek kitabını geri almasını önlemek için emrindeki jelibon ordusunu dünya üzerine salıyor ve dünyayı istila etmeye başlıyor. Biz de dünyanın en iyi salsa sosunu hazırlayabilmek için Pineapple Spank, El Pollo ve Burrito Bison'ı kontrol ederek jelibonları patlatıyoruz.

Burrito Bison: Launcha Libre'de bir güreşçi olan kahramanımız Burrito Bison gücünü kullanarak yoluna çıkan düşmanları yok edebiliyor. Ayrıca kahramanımızı daha da güçlü, hızlı ve şanslı yapacak çeşitli power upları toplayarak oyundaki aksiyonun dozunu artırabiliyoruz. Oyunda yer alan bölüm sonu canavarları ise bize zorlu savaşlar sunuyor.

Burrito Bison: Launcha Libre renkli 2 boyutlu grafiklerle süslenmiş bir oyun. Oyunun kontrolleri de oldukça kolay.

Burrito Bison APK Oyun Hile ve İpuçları

Kahramanınızı doğru zamanda fırlatmak kritik vuruşlar alma şansınızı artırır. Rakibinizin alaycı hareketlerini gördüğünüzde kahramanınızı fırlatmaya çalışmalısınız. Örneğin; Harry Bow-Tie bağırdığında, Bernerds parmağınızı size doğrulttuğunda kahramanınızı fırlatmalısınız. Yeni bir rakip seçtiğinizde hareketlerini gözlemleyin, ardından kahramanınızı fırlatın. Kritik vuruşlar rakibin sağlık puanını önemli ölçüde azaltır, sıfıra ulaştığında animasyonla nakavt olduğu gösterilir. Bir sürü coin kazanırsınız.

Kahramanınız yere çarpmak üzereyken roketi kullanın. Yere çarpmak yavaşlatır ve yere düşmeye devam ederse oyun biter. Savaş dolduğunda iki kez roket kullanabileceğinizi unutmayın.

Oyunda uzun süre kalmanıza yardımcı olacakları için yükseltmelerini alın. Kahramanınızın hızını artıracak ve daha yükseğe zıplamasını sağlayacak çeşitli yükseltmeleri (bounciness, slippery lotion, flavor master, speedometer) alın. Yükseltmeler kahramanınızın bi süre daha havada kalmasını da sağlar.

Dev kapılara zahmetsizce çarpmak istiyorsanız cake eater yükseltmesini almalısınız. Seviyesi ne kadar yüksek olursa kahramanınızla yeni dünya arasında bir engel görevi gören dev kapının içinden geçmek o kadar kolay olur. Hız yükseltmeleri almak ve yükseltmek dev duvarı kolayca parçalamanıza izin verir.

Can Erdil Şentürk

Burrito Bison: Launcha Libre

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
458 MB DOSYA BOYUTU

Burrito Bison: Launcha Libre mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Burrito Bison: Launcha Libre hızlı ve aksiyon dolu oynanış sunan bir mobil sonsuz koşu oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Burrito Bison: Launcha Libre'de dünyanın en lezzetli salsa sosunu yapmaya çalışan kahramanımız Burrito Bison'ın maceralarına tanık oluyoruz. Yemek kitabı şeytani bir şef tarafından çalınan Burrito Bison bu kitabı geri alabilmek için yola çıkıyor; fakat şef emrindeki jelibon ordusunu Burrito Bison'ı durdurmak ve dünyayı ele geçirmekle görevlendiriyoruz. Biz de Burrito Bison'ın bu jelibonları atlatarak şefi yakalamasına ve kitabını geri almasına yardımcı oluyoruz.

Burrito Bison: Launcha Libre'deki temel amacımız kahramanımız sürekli ilerlemeye devam ederken onun karşısına çıkan engelleri aşmasını ve düşmanlarını pataklamasını sağlamak. Bir güreşçi olan kahramanımız yeteneklerini kullanarak güçlü düşmanlarını yok edebiliyor. Oyunda power upları toplayarak geçici süreliğine avantaj da kazanabiliyor, daha hızlı ilerleyip, ilginç araçları kullanabiliyoruz.

Burrito Bison: Launcha Libre'de kahramanımız Pineapple Spnak ve El Pollo gibi arkadaşları da yardımcı oluyoruz. Burrito Bison: Launcha Libre, eğer hızlı ve civcivli bir aksiyon oyunu oynamak isterseniz beğeninizi kazanabilecek bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wrestling Revolution APK

    Wrestling Revolution APK, Android telefonda dövüş oyunları oynayanlar için tavsiyemizdir. Wrestling Revolution 3D APK, en çok oynanan güreş oyunları arasında.
  • Warship Battle APK

    Warship Battle APK, 2. Dünya Savaşı döneminin gemileriyle deniz savaşlarına giriyorsunuz. Aksiyon dolu gemi savaş oyunu, dönemden ilham alan görevlerle dolu.
  • Dead Effect 2 APK

    Dead Effect 2 APK, rpg öğeleri içeren aksiyon bilim kurgu nişancı oyunu. PC ve mobil cihazlarda oynanabilen FPS oyunu, bolca kanlı sahneler içeriyor.
  • Zombie Hunter APK

    Zombie Hunter APK, FPS türünde bir zombi oyunu. Sniper silahıyla zombileri avlarken hayatta kalanları kurtarmaya çalışıyorsunuz.
  • Call of Duty Mobile APK

    Call of Duty Mobile APK veya Google Play'den yüklenebilen popüler FPS oyunudur. Online mücadelelere katılmak için hemen Call of Duty mobil oyunu yükleyin.
  • Wrestle Jump Physics

    Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz eğlenceli bir güreş oyunu
  • Counter Attack APK

    Counter Attack APK, Counter Strike benzeri mobil oyunlar arasında. CS Go benzeri oyun arayan Android telefon kullanıcılarına öneririz.
  • Mad Dex APK

    Mad Dex APK Android platform oyununda rakiplerimizi alt etmeye ve tehlikeli tuzakları aşarak bölümleri bitirmeye çalışıyoruz.