Butterfly - Insta Highlight Cover

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Instagram profilleriniz daha renkli gözüksün

Butterfly - Insta Highlight Cover, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir duvar kağıdı uygulamasıdır.

Instagramda kaydedilen hikayelere kapak resmi koymanız için hizmet sunan Butterfly - Insta Highlight Cover, bünyesindek tonlarca resim ile karşınızda. Oldukça basit bir kullanıma sahip olan uygulamada yer alan fotoğrafları ücretsiz bir şekilde indirebiliyor ve Instagram profilinizi renklendirebiliyorsunuz. Her türlü kategoriden onlarca içeriğe anında ve hızlı erişim sağlayabileceğiniz Butterfly - Insta Highlight Cover, mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir uygulama. Hemen hemen her kategoriye uygun ikonik resimleri içeren uygulamada hoş bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Minimalist arayüzüyle de sade bir kullanım deneyimi sunuyor diyebilirim. Bu tarz bir uygulama arayışınız varsa Butterfly - Insta Highlight Cover sizleri bekliyor.

Butterfly - Insta Highlight Cover uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Butterfly - Insta Highlight Cover

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Renkli profilleriniz olmasını istiyorsanız mutlaka kullanmanız gereken bir uygulama

Butterfly - Insta Highlight Cover, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir duvar kağıdı uygulamasıdır.

Instagram profillerinizi daha renkli bir hale getirmek için kullanabileceğiniz bir uygualma olan Butterfly - Insta Highlight Cover, basit kullanımı ve tonlarca içeriğiyle dikkat çekiyor. Uygulamada yer alan ikonik resimleri kullanarak Instagram'da kaydetmiş olduğunuz hikayerinizin duvar kağıtlarını ayarlayabiliyorsunuz. Ücretsiz bir kullanıma sahip olan uyguılamada hızlı ve akıcı bir kullanım deneyimi yer alıyor. Minimalist görselleri ve sade arayüzüyle de beğenerek kullanabileceğiniz bir uygulama olduğunu söyleyebilirim. Her türlü kategoriden onlarca içeriğe anında ve hızlı erişim sağlayabileceğiniz Butterfly - Insta Highlight Cover, mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir uygulama. Hemen hemen her kategoriye uygun ikonik resimleri içeren uygulamada hoş bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. 

Butterfly - Insta Highlight Cover uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Insta Video Foto İndir

    Insta Video Foto İndir, adından da anlayacağınız üzere Instagram üzerinde beğendiğiniz fotoğraf ve videoları kolayca indirmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Insta Grid Maker

    Insta Grid Maker uygulaması Android cihazlarınız üzerinden Instagram’da profil sayfalarınıza büyük fotoğraflar ekleyebilmenizi sağlıyor.
  • Instories

    Instories, Instagram kolaj yapma ve video düzenleme uygulamasıdır. Instagram keşfette çıkmak için etkileyici video hikayeler ve gönderiler oluşturun.
  • Insta Download

    Insta Download mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir Instagram resim ve video indirme uygulamasıdır
  • No Crop Insta Collage

    No Crop Insta Collage sayesinde fotoğraflarımızı kırpmadan yeniden boyutlandırıp paylaşabiliyoruz.
  • Insta Effects

    Insta Effects, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde bulunan resimlere hızlı ve kolayca birbirinden güzel efektler eklemenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Insta Square Size

    Insta Square Size, Android cihazlarınız ile çektiğiniz fotoğrafları hiç kırpmadan ya da küçültmeden paylaşabilmenizi sağlayan yararlı bir Android uygulaması.
  • Cover

    Cover, Android telefon ve tabletlerinizin kilit ekranlarını düzenleyerek istediğiniz şekilde kullanmanıza imkan tanıyan ücretsiz ve kullanışlı bir Android uygulamasıdır.