Cabin Escape: Alice's Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Cabin Escape: Alice's Story, gizemlerle ve bulmacalarla dolu odadan kaçmaya çalışacağınız heyecanlı ve ücretsiz bir Android macera oyunudur.

Cabin Escape: Alice's Story, dünya genelinde 1 milyondan fazla indirilmeye sahip olan Forever Lost oyununun yapımcısı tarafından hazırlanan yeni bir odadan kaçış oyunudur.

Kısa fakat oldukça heyecanlı olan oyundaki amacınız Alice'e yardım ederek oda içerisindeki tüm ipuçlarını bulmaca ve gizemleri keşfetmektir. Böylelikle Alice'in odadan kaçmasını sağlayabilirsiniz. Oyun için kamera açıları sayesinde bulduğunuz tüm ipuçlarının fotoğraflarını çekerek toplayabilirsiniz. Daha sonra bu ipuçlarını kullanarak odanın gizemini çözebilir ve çıkış yolunu bulabilirsiniz.

Heyecanlı ve korku içerisinde oynayacağınız oyunlardan biri olan Cabin Escape: Alice's Story içerisindeki müzikleri ile de oyuncuları oldukça etkilemektedir. Müzikleri dışında grafikleri ile de oyuncuları tatmin etmeyi başaran oyunu ücretsiz olarak indirerek oynayabilirsiniz. Ayrıca oyunu oynayabilmek için öncek serilerini oynamanız gerekmemektedir. Oyunun kendine ögü bir hikayesi bulunduğu için sadece bu oyunu indirerek oynayabilirsiniz.

Kaldığınız yerden devam etmenizi sağlayan otomatik kaydetme özelliği sayesinde, çalışırken ufak molalarda oynayarak stres atabilirsiniz. Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz iyi oyunlardan biri olan Cabin Escape: Alice's Story'i ücretsiz olarak indirerek bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Cabin Escape: Alice's Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Cabin Escape: Alice's Story, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz bulmaca ve gizemlerle dolu bir odadan kaçma oyunudur.

Cabin Escape: Alice's Story, iOS cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oldukça farklı bir odadan kaçma oyunudur. Uygulama mağazası üzerinde 1 milyondan fazla indirme sayısına sahip Forever Lost oyununun üreticisi tarafından geliştirilen oyunda oldukça ilgi çekici ve etkileyici.

Oyunda Alice'e yardım ederek odadan kurtulmasını sağlamalısınız. Bunu yapabilmeniz için ise oda içerisinde ipuçları toplamalı ve bulmacaları çözmelisiniz. Eğer zor durumda kalırsanız ipuçları satın alarak ilerlemeye devam edebilirsiniz.

Oyundaki tüm bulmacaları ve gizemleri çözerek bitirmeye çalışırken zamanın nasıl geçtiğinin farkına varamayabilirsiniz. Birbirinden güzel şarkılar bulunan oyunda, oyun içi kamera açıları kullanılmaktadır. Böylelikle oda içerisinde bulduğunuz ipuçlarının fotoğraflarını çekerek çıkış yolunu bulmaya çalışabilirsiniz. Oyun içerisindeki ilerleyişiniz düzenli olarak kaydedilmektedir. Bu nedenle herhangi bir kayıt işlemi yapmanıza gerek kalmamaktadır.

Esrarengiz ve gizemli oyunlar oynamayı seviyorsanız, Cabin Escape: Alice's Story oyununu iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Words Story: Escape Alcatraz

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir kelime oyunu
  • Escape Story

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz odadan kaçış oyunudur.
  • Prisoner Escape Story 2016

    Prisoner Escape Story 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Alice in the Mirrors of Albion

    Alice in the Mirrors of Albion, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Chicken Escape Story 2018

    Tavuğun çiftlikten kaçmasına yardımcı olun.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Agent Alice

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Traffic Escape APK

    3D bulmaca oyunu olan Traffic Escape APK'da, mantığınızı kullanarak arabaları hareket ettirin ve seviyeleri bitirin.