Cal

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Cal, Android kullanıcılarının etkinliklerini organize edebilmesi için geliştirilmiş ücretsiz bir takvim uygulamasıdır.

Cal, ücretsiz ve basit bir takvim uygulaması olarak, Android kullanıcılarının yaşantılarını daha organize yaşamaları sağlıyor. Hızlı ve sade bir arayüze sahip olan uygulamanın kullanımı oldukça eğlenceli. Sadeliğini yanında oldukça modern bir görünüme sahip olan uygulama gayet şık tasrlanmış.

Kullanıcılar tüm etkinliklerini ve taslaklarını tek bir dokunuş veya ses kontrol özelliği ile planlayabilirler. Etkinlik eklemek ve düzenlemek gayet basit ve kısa süren bir işlem. Ayrıca uygulama üzerinde hazırladığınız etkinliklerinizde akıllı haritalar, uygulamalar ve sosyal medya entegrasyonları yapılabiliyor. Cal'ın en güzel özelliklerinden birisi Google Calendar, Exchange, Yahoo, Aol, iCloud ve Outlook gibi tüp popüler takvim uygulamalarına bağlanabilmesi. Yukarıdaki servislerden birinden yararlanıyorsanız Cal uygulamasını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uygulama bu servisler üzerinde yer alan etkinliklerinizi kendine çekerek her zaman güncel bir takvime sahip olmanızı sağlıyor.

Uygulama size hergün, tüm etkinliklerinizi eğlenceli ve pratik bir şekilde gösteriyor. Tüm Android kullanıcılarına tavsiye ettiğim Cal uygulamasını ücretsiz olarak indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Cal

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Cal uygulaması sayesinde takvim ve ajandalarınızı en hızlı ve kolay yoldan iPhone ile iPad'iniz üzerinden yönetebilirsiniz.

Cal uygulaması, iPhone ve iPad mobil cihaz sahiplerinin kullanabilecekleri kullanışlı takvim uygulamaları arasında yer alıyor ve ajandasına ulaşmakta sorun yaşayanların deneyebilecekleri en iyi ücretsizlerden bir tanesi. Hem hızlı ve kolay çalışan sade arayüzü, hem de sahip olduğu onca farklı özellik sayesinde toplantılarınızı, buluşmalarınızı ve tüm işlerinizi sadece tek bir noktadan kontrol edebilir, gününüzü planlayabilirsiniz.

Uygulamada bir etkinlik yaratırken katılımcıları ve mekanı yazmaya başladığınız anda uygulama önceki tercihlerinize göre size öneriler vermeye başlıyor. Ayrıca gün içerisindeki boş zamanlarınızı kolayca görebiliyorsunuz ve bu aralarda rahatlama imkanınız da var.

Güne başlayacağınız zaman sizi neşelendirecek fotoğraflar da sunan uygulama, sosyal ağlarla entegrasyon, rehber ve akıllı haritalar gibi ek özellikleri sayesinde herşeyin bir uygulamayla düzene girmesini sağlıyor. Şimdiye dek başka bir takvim uygulaması kullandıysanız onda yer alan bilgileri de kolayca Cal'a aktarabiliyorsunuz.

Eğer günlük planlarınızı uygulamaya koyabilmek için çok uzun vakitler harcamak istemiyorsanız denemeniz gerekenler arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Darbuka Çal

    Darbuka Çal, Android cihazlarınızda darbuka çalma deneyimini yaşayabileceğiniz güzel bir ses ve müzik uygulamasıdır.
  • Tap Tap Dance

    Şarkıyı çal, dans et ve bir müzik yıldızı ol.
  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.
  • ApowerManager

    Akıllı cihazlarınızda size kolaylık sağlayacak birçok aracı ApowerManager uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Better open with

    Better open with uygulamasıyla akıllı telefonunuzdaki varsayılan uygulamaları değiştirebilirsiniz.
  • Empty Folder Cleaner

    Empty Folder Cleaner ile akıllı telefonunuzun depolama alanında bulunan boş klasörleri kolayca silebilirsiniz.
  • NoteLedge

    NoteLedge, aklınıza gelen tüm düşünceleri farklı formatlarda not olarak kaydedebilmenizi sağlıyor.
  • No Lock

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.