Calculator: The Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Hesap makinesi oyunu ile işlem becerinizi geliştirin

Calculator: The Game, sayısal becerilerinizi sınayıp geliştirebileceğiniz bir bulmaca oyunu. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, oldukça sevimli bir asistan ile muhatap olarak çeşitli matematiksel işlemlerin üstesinden gelmeye çalışacaksınız.

Oyunlaştırarak öğretme mantığının günümüzde ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Çünkü dijital çağın içine doğan çocukların ilgisini ancak böyle çekebilirsiniz. Hal böyle olunca iyi tasarlanmış bir oyun, aynı zamanda iyi bir öğretmen olabilir. Calculator: The Game oyununu işte bu yüzden sizlerle paylaşıyorum.

Oyuna Clicky adı verilen asistanımızla küçük bir sohbet ederek başlıyoruz. Clicky, son derece sade ve kolay anlaşılabilir bir arayüzde karşımıza çıkıyor. Benimle oyun oymaka ister misin diye soruyor. Daha sonra da oyunu bize tanıtmaya başlıyor. Mantık son derece basit: Oyunda hesap makinesine yerleştirilen sayılarla işlemler yaparak sağ üst köşedeki "Goal" skorunu yakalamamız gerekiyor. Bunun için de "Moves" bölümünde yer alan rakam kadar hamle yapmalıyız. 

Kolay gibi görünüyor ancak doğru hamleler yaparak kısa sürede sonuca ulaşmalısınız. İlerledikçe seviye zorlaşıyor ve bazen yardım almanız gerekebiliyor. Genel olarak bakıldığında oldukça faydalı bir sürecin işlediğini söylemeliyim.

Eğer sayısal becerilerinizi geliştirmek ve eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız Calculator: The Game oyununu ücretsiz indirebilirsiniz. 

Gökhan Abay

Calculator: The Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
95.2 MB DOSYA BOYUTU

Doğru hamlelerle sonuca ulaşmaya çalışın!

Calculator: The Game, matematiksel işlemleri oldukça eğlenceli bir şekilde yapmamızı sağlayan bir bulmaca oyunu. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyun, muhteşem sunumu ve oynanış mekaniği ile dikkat çekiyor. Şimdi dilerseniz bu oyuna biraz daha yakından bakalım.

Matematiksel işlemler konusunda kendinize güvenmiyorsanız veya çocuğunuzun sayısal yeteneklerini geliştirmesini istiyorsanız Calculator: The Game tam size göre diyebilirim. Çünkü tamamen oyunlaştırılmış bir eğitim sürecinin içinden geçiyorsunuz. Clicky adında bir asistanla gerek sohbet ederek gerekse yardım alarak ilerliyor, onun yönlendirmeleri ile doğru sonuca ulaşmaya çalışıyorsunuz. Üstelik bu sürece daha oyunu yükler yüklemez dahil olduğunuzdan alışması da gayet kolay oluyor. 

Calculator: The Game oyununda tek yapmanız gereken sağ üstte "Goal" yazısının yanındaki sonuca ulaşmak. Bunu da "Moves" bölümünün yanındaki hamle sayısı ile başarmak. Oyunda ilerledikçe seviye zorlaşıyor ve daha karmaşık işlemlerin içine giriyorsunuz. Merak etmeyin ilerledikçe bazı yenilikler ve yardımlarla karşılaşacaksınız.

Son derece keyifli bir oynanışı olan Calculator: The Game oyununu ücretsiz indirebilirsiniz. Açıkçası ben oyunu çok beğendim, çevrenizde matematikle arası iyi olmayan bir çocuk veya genç varsa kesinlikle oynatmanızı öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Decipher: The Brain Game

    Uzay halkalarını sıralamanız gereken bir bulmaca oyunu.
  • Criminal Minds: The Mobile Game

    Criminal Minds resmi mobil oyunu
  • Eyes The Horror Game APK

    Eyes The Horror Game APK, oynarken ürpereceğiniz gerilim korku türünde ücretsiz Android oyunu.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Machinery

    Machinery oyununda, topu hedefe ulaştırmak için çeşitli makine sistemleri kurmanız gerekiyor.
  • Find the Differences

    Find the Differences oyununda, 500 farklı bölümde sunulan resimler arasındaki farklılıkları bulmaya çalışabilirsiniz.