Call of Mini Dino Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Dinazorlara karşı savaşacağız.

Mobil platformda birbirinden güzel oyunların sahibi olan Triniti Interactive Studios Limited yüksek ses getirecek olan oyunlara imza atmaya devam ediyor.

Mobil aksiyon oyunları arasında karşımıza çıkan Call of Mini Dino Hunter şu sıralar Android ve iOS platformunda 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor. Rengarenk içerikleri ile günümüze kadar milyonlarca oyuncu tarafından oynanan yapım Triniti Interactive Studios Limited imzası ile geliştirildi ve yayınlandı.

10 yıldır mobil platformda 150’den fazla oyun yayınlayan başarılı geliştirici Call of Mini Dino Hunter ile oyunculara aksiyon dolu anlar sunuyor.

21 gösterişli silahın yer aldığı oyunda sürükleyici bir oynanış yapısı oyunculara sunulurken yapım içerisinde 24 farklı patron düşmanın yer aldığı ifade ediliyor.

50 farklı görevin yer aldığı oyun içerisinde dinazorlar ile de sık sık karşı karşıya gelecek ve hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.

Doğukan Çağlakpınar

Call of Mini Dino Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
343 MB DOSYA BOYUTU

Dinazorlara karşı savaşacağız.

10 yıldır mobil platformda 150 farklı oyunu piyasaya süren Triniti Interactive Studios Limited yepyeni oyunlar ile oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ünlü geliştirici Call of Mini Dino Hunter ile milyonlara hitap ediyor.

Android ve iOS platformları için aksiyon oyunu olarak piyasaya sürülen Call of Mini Dino Hunter yayınlandığı günden bu yana 10 milyondan fazla oyuncu tarafından indirildi ve oynandı.

50’den fazla farklı görevin yer aldığı oyun içerisinde 24 farklı ve gösterişli silahta yer alırken oyunculara 32 vahşi dinazor ile savaşma fırsatı veriliyor. Benzersiz özelliklere sahip 5 farklı karakter de oyun içerisinde yer alırken yapım sürükleyici bir aksiyon deneyimi sunuyor.

24 heyecan verici patron düşmanın da bulunduğu oyun içerisinde ilerleyecek ve hayatta kalmanın yollarını arayacağız.

Aksiyon yüklü yapısı ile iki farklı mobil platformda oynanan yapım kitlesini artırmak için çeşitli güncellemeler de almaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Dino Hunter King

    Dino Hunter King Android oyununda dinozorları avlıyoruz.
  • Dino Escape - Jurassic Hunter

    Dino Escape - Jurassic Hunter dinazorları avladığınız bir aksiyon oyunudur
  • Call of Mini: Infinity

    Call of Mini: Infinity, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Dino Hunter: Deadly Shores

    Dino Hunter: Deadly Shores başarılı bir avcılık oyunudur
  • Dino Evolution Clicker

    Dinazorlara evrim geçirteceğiz.
  • Dino Tamers

    Tarih öncesi bir döneme gideceğiz.
  • Dino War

    Alışılmışın dışındaki asker modellemeleri ile savaş dünyasına merhaba deyin.