Calm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
137 TOPLAM İNDİRME
82 MB DOSYA BOYUTU

Calm uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak kolayca meditasyon yapabilirsiniz.

Calm uygulaması, günlük hayatın zorluklarından ve streslerinden uzaklaşmak isteyen kullanıcıların göz atmaları gereken uygulamalar arasında yer alıyor ve Android işletim sistemli cihazlarda kolayca kullanılabiliyor. Uygulamanın ücretsiz oılarak sunulması ve çok kolay kullanılır bir arayüze sahip olması sayesinde hiç zorlanmadan meditasyon yapmaya başlayabilir ve hem fiziken hem de zihnen rahatlayabilirsiniz.

Uygulama sakinleşmeniz ve başarılı bir meditasyon yapabilmeniz için gerekli tüm adımları içerisinde barındırıyor. Böylece daha önce hiç meditasyon yapmamış olsanız bile zorlanmadan yapmanız gerekenleri öğrenebiliyorsunuz. Tüm meditasyon adımları müzikler ve rahatlatıcı arkaplanlarla desteklendikleri için kendinizi daha kolay bir şekilde havaya sokabiliyorsunuz.

Her ne kadar uygulamanın iOS sürümünde uygulama içi satın alma seçenekleri sayesinde daha gelişmiş meditasyonlara erişmek mümkün olsa da, maalesef Android sürümünde bu seçeneğe yer verilmemiş. Ancak iki dakikanız da olsa yarım saatiniz de olsa size uygun meditasyon yöntemini önerebildiği için tüm temel özelliklerinin yeterli olacağına inanıyorum.

Sık sık rahatlama ihtiyacı hisseden ve kendini stres altında hisseden Android kullanıcılarının denemeleri gereken ücretsiz seçeneklerden birisi olması nedeniyle uygulamaya göz atmayı unutmamanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Calm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME
47.8 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış Calm uygulaması ile meditasyon yapmak çok kolay bir hale geliyor.

Calm uygulaması, iPhone ve iPad mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz meditasyon uygulamaları arasında yer alıyor ve çok kolay kullanılır bir yapıya sahip. Uygulama daha önce hiç meditasyon yapmamış olsanız bile kolayca tüm adımları öğrenebilmeniz için gerekli tüm olanakları sunuyor diyebilirim.

Günlük hayatın streslerinden uzaklaşabilmek için kullanıcıların meditasyon yapmaları gerektiğini belirten Calm uygulamasının üreticisi, bunu her kesime olabildiğince kolay bir şekilde aktarabilmek için tüm gerekenleri uygulama içerisinde sunuyor.

Farklı meditasyon programlarını barındıran uygulama, tüm adımları size sırayla belirtiyor ve böylece sorunsuz bir şekilde meditasyonu tamamlamanıza olanak tanıyor. Sunduğu farklı meditasyon türleri sayesinde iki dakikadan otuz dakikaya kadar programlara sahip olan uygulama, böylece kısa aralıklarda hemen aradan çıkarılabilecek meditasyonları da kullanıcılara sunuyor. Böylece acil işlerinizin bol olduğu zamanlarda bile kısa aralıklarla rahatlama şansı bulabiliyorsunuz.

Hem içerisindeki arkaplanlar hem de profesyoneller tarafından hazırlanmış müzikler sayesinde meditasyona destek olmak ve sizi rahatlatmak için elinden geleni yapıyor diyebilirim. Sahip olduğu yedi temel meditasyon programının yanında uygulama içi satın alma seçenekleri de mevcut ve böylece çok daha gelişmiş meditasyon tekniklerine ulaşabiliyorsunuz.

Stres ve yoğun hayattan sıkılan iOS kullanıcılarının kesinlikle göz atmaları gereken ücretsiz meditasyon uygulamalarından birisi olduğunu söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Keep Calm Wallpapers

    Keep Calm Wallpapers, keep calm ile başlayıp sonuna istediğinizi koyduğunuz resimlerden oluşan ücretsiz ve eğlenceli bir Android duvar kağıdı uygulaması.
  • Loona: Bedtime Calm & Relax

    Loona: Bedtime Calm & Relax (Android), uyumada zorluk çekenlere yardımcı harika bir uygulama. Loóna, 2020'nin en iyi mobil uygulaması
  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Çöz-Öğren

    Çöz-Öğren uygulamasıyla açıköğretim sınavlarına dilediğiniz her yerden çalışabiliyorsunuz.