Camera MX

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,618 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Android mobil cihazlarınızda bir yandan efekt önizlemesi yapmak bir yandan da hemen fotoğraf çekmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Android tablet ve akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kamera uygulamalarından bir tanesi de Camera MX ve hem ücretsiz olması hem de pek çok gelişmiş özelliği bünyesinde barındırması sayesinde oldukça tercih edilirlerden bir tanesi haline geliyor.

Fotoğraflarınızı çekmeden önce direkt olarak canlı kamerayı efektlendirebilmeniz sayesinde nasıl bir sonuç elde edebileceğinizi kolayca görebiliyor ve hatta bu önizlemeler içerisine çerçeveler de ekleyebiliyorsunuz. Çekmenizin ardından optimize ettiğiniz fotoğraflarınızı kolayca sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilir ve arkadaşlarınıza da gösterebilirsiniz.

Hem fotoğraf çekebilen hem de video kaydedebilen Camera MX uygulaması, 20'den fazla gerçek zamanlı efekte sahip ve video çekimleri konusunda herhangi bir süre sınırlamasına sahip değil. Ayrıca normal kamera uygulamalarının açılışlarının biraz uzun sürmesine karşın Camera MX'in hızlı başlatma tuşu sayesinde anında kameraya geçiş yapabiliyor ve hemen çekime başlayabiliyorsunuz.

Resimlerini düzenlemek isteyenler döndürme, ışık ayarları, kesme gibi basit editör işlemlerine yine uygulama içerisinden erişebilir ve en güzel hale getirebilirler. GPS verilerini de fotoğraflara işleyebilen uygulamanın hem ön hem arka kamera için otomatik deklanşör desteği de mevcut.

Yiğit Ekim Demir

Camera MX

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
668 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad için kullanabileceğiniz bu kamera uygulamasında uygulayabileceğiniz efektler de mevcut.

iPhone ve iPad'leriniz için hazırlanmış olan Camera MX kamera ve fotoğraf çekme uygulaması sayesinde neredeyse sınırsız kombinasyonla en eğlenceli resimleri elde edebilir, düzenleyebilir ve onları sosyal ağlardaki hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. İçerisindeki efektlerden 13 tanesi direkt olarak çekim sırasında kameraya uygulanabilir ve böylece uygulanmadan önce ne şekilde bir sonuç elde edeceğinizi görebilirsiniz. Fotoğraflarınızı sizin için en optimize hale getirdikten sonra paylaşırken dilerseniz MAGIX Online Album seçeneği sayesinde buluta aktarabilir ve albümler içerisinde yedekleyebilirsiniz.

Bünyesinde bir zamanlayıcı da barındıran uygulama otomatik olarak fotoğraf çekebiliyor ve çeşitli flaş özellikleri sayesinde istediğiniz ışık ayarını yakalamanıza yardımcı oluyor. Kendi resimlerini çekmeyi sevenler özellikle ön kamera desteğini güzel bulacaklardır. Çektiğiniz resimlerin parlaklıklarını, kontrastlarınıi doygunluklarını ayarlayabilir ve dilerseniz kesebilir, döndürebilirsiniz. Sınırsız miktarda geri al özelliği sayesinde herhangi bir yanlış işlemde resminizi tekrar eski haline de getirebilirsiniz.

Direkt olarak Twitter ve Facebook paylaşımı özellikleri sayesinde anında arkadaşlarınızla paylaşabilir yahut kendi depolama servisi sayesinde şifreli bir şekilde bulut deponuzda çektiğiniz tüm resimleri saklayabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Camera Connect & Control

    Camera Connect & Control uygulamasıyla Canon marka fotoğraf makinelerinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Camera 720

    Camera 720 uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraf çekebilir ve onları düzenleyebilirsiniz.
  • Cyanogen Camera

    Cyanogen Camera uygulamasıyla CyanogenMod 11 işletim sistemli Android cihazlarınızda en kolay yoldan fotoğraf ve videolar çekebilirsiniz.
  • HTC Camera

    HTC Camera uygulaması sayesinde HTC Android telefonlarınızda en kolay yoldan fotoğraf çekimlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Z Camera

    Z Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fotoğraf ve videolar çekebilir, onları kolayca düzenleyebilirsiniz.
  • A Better Camera

    A Better Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda profesyonel fotoğraf çekim imkanlarına kavuşabilirsiniz.
  • Camera ZOOM FX

    Camera ZOOM FX, fotoğraf düzenleme ve onlara efekt verme konusunda oldukça başarılı bir mobil uygulama.
  • DSLR Camera Blur Background

    DSLR Camera Blur Background uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızın arka planını bulanıklaştırabilirsiniz.