CamToPlan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
347 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Gelişmiş artırılmış gerçeklik ölçüm uygulaması

CamToPlan, 2018’in en iyi Android uygulamaları listesinde olan artırılmış gerçeklik ölçüm uygulaması. Google’ın kendi Measure uygulamasından çok daha gelişmiş olan ölçüm uygulamasıyla duvarların uzunluğunu, halı, mobilya boyutlarını, süpürgeliklerin boyunu yere eğilmeden, odanın düzenini bozmadan kolayca ölçebilirsiniz.

Akıllı telefonu mezuraya çeviren artırılmış gerçeklik uygulaması Google Measure’ı kullandıysanız objelerin uzunluk ve yüksekliğini ölçme dışında bir fonksiyonu olmadığını biliyorsunuzdur. CamToPlan ise kıyaslanamayacak derecede kaliteli bir ölçüm uygulaması. Profesyoneller, mimarlar, dekoratörler ve evinde tamirat işi yapanlar için harika bir yardımcı uygulama. Hem dikey hem de yatay olarak kullanılabiliyor. Alanı metre kare olarak hesaplamakla kalmıyor, ölçüm sonunda odanın planını çiziyor. Ölçüm sonucunu tek dokunuşla e-postayla, mesajla veya sosyal ağlarda paylaşabiliyorsunuz. PNG ve DXF formatında dışa aktarma, kaydetme şansına da sahipsiniz.

Erkan Calp

CamToPlan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
20.3 MB DOSYA BOYUTU

Profesyonellere yönelik artırılmış gerçeklik ölçüm uygulaması

CamToPlan, Apple iPhone ve iPad’lerle yüklü gelen artırılmış gerçeklik ölçüm uygulamasından çok daha gelişmiş olmasıyla dikkat çekiyor. Profesyoneller, mimarlar, dekoratörlerin de kullanabileceği kalitede olan AR ölçüm uygulaması, dikey ve yatay modda çalışıyor. Süpürgelikler, duvarlar, halı, mobilya boyutları ve daha fazlasını ölçmek için tek ihtiyacınız olan telefonunuz veya tabletiniz.

Apple Measure (Ölçüm) uygulaması dışında artırılmış gerçeklik teknolojisini kullanarak mobil cihazı mezuraya dönüştüren fazla sayıda uygulama mevcut. CamToPlan, adından da tahmin edeceğiniz üzere basit obje uzunluğu ölçümünden fazlasını yapıyor. Alanı anında metre kare cinsinden hesaplayıp ölçülen tüm değerlerle odanın planını çizen çok daha yetenekli bir ölçüm uygulamasından bahsediyorum. İster dikey ister yatay pozisyonda eğilip bükülmeden, odanın şeklini bozmadan ölçümü yapıp planı e-posta, mesaj olarak veya sosyal ağ üzerinden paylaşabiliyorsunuz.

iOS için gelişmiş artırılmış gerçeklik ölçüm uygulaması CamToPlan, ücretsiz kullanılabiliyor ancak tüm ölçümlerinize erişmek, dikey ve uzman ölçümü, düzenleme ve dışa aktarma özelliklerini ücretsiz sürümde kullanamıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ARuler

    Android için ilk ve en iyi artırılmış gerçeklik ölçüm uygulaması
  • Google Measure

    Google Measure uygulaması ile Android telefonunuzu şerit metre olarak kullanın.
  • Knightfall AR

    Artırılmış gerçeklik strateji oyunu
  • Burger Maker - AR

    Artırılmış gerçeklik oyununda leziz hamburgerler hazırlıyorsunuz.
  • Ingress Prime

    Niantic'den artırılmış gerçeklik oyunu Ingress Prime
  • Just a Line

    Google'ın artırılmış gerçeklik uygulamasıyla çizim yeteneğinizi konuşturun.
  • The Witcher: Monster Slayer

    The Witcher: Monster Slayer Android Artırılmış Gerçeklik oyununda canavarları avlıyorsunuz.
  • AR Smash Tanks!

    Artırılmış gerçeklik destekli tank savaş oyunu