Candy Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
178,194 TOPLAM İNDİRME
4.8 MB DOSYA BOYUTU

Candy Camera, Android cihazınızdaki fotoğrafları ve çekeceğiniz fotoğrafları güzelleştirmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.

Candy Camera, çekeceğiniz fotoğrafları daha güzel göstermenizi sağlayan ücretsiz ve şık Android uygulamarından bir tanesi.

Fotoğraflarınızı güzelleştirmek dışında daha rahat fotoğraf çekmenizi sağlayan uygulama ile fotoğraf çekerken fotoğraflarınızın üzerine gerçek zamanlı olarak filtre ve efektler ekleyebiliyorsunuz.

İçinde bulundurduğu 30'dan fazla filtre sayesinde her fotoğrafınızı farklı ve güzel yapan Candy Camera'nın kullanımı oldukça basit. Modenr ve kullanışlı bir arayüze sahip uygulamayı tüm Android cihaz sahipleri rahatlıkla kullanabilir.

Fotoğraflarınıza efekt ve filtre ekleme dışında, parlaklık ve renk düzenleme işlemleri yapmanızıda sağlıyor. Ayrıca fotoğraflarınızı üzerine farklı dekoratiflere ekleyerek muhteşem sonuçlar elde edebilirsiniz.

Fotoğraf çekerek, çektiğiniz fotoğraflar üzerinde değiiklik ve düzenleme yapmayı seviyorsanız Candy Camera uygulamasını ücretsiz olarak indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Candy Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,622 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Candy Camera en çok tercih edilen fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında yer alıyor ve tamamen ücretsiz olarak sunulmakta.

Candy Camera fotoğraflarınıza göz alıcı efektler ve filtreler ekleyebileceğiniz sade ve işlevsel bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. En çok tercih edilen fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında yeralan Candy Camera’nın en önemli özelliği kullanıcılara efektleri gerçek zamanlı olarak görmelerine imkan tanıması olarak belirtilebilir.

Candy Camera’da 30’dan fazla ilgi çekici ve şık filtre bulunuyor. Eğer Instagram’ı aktif bir şekilde kullanıyor fakat sunulan filtreleri yetersiz bulunyorsanız Candy Camera ile çok daha fazla filtreye kavuşabilirsiniz. Kolay kullanım özellikleri sayesinde hızlı bir şeklilde kullanılabilen Candy Camera’da özçekim fotoğraflar çekmeyi sevenler için de birçok seçenek bulunuyor. Bunlara ek olarak kesme, döndürme gibi temel özellikler de uygulamada mevcut.

Fotoğraflarınızın kontrast, doygunluk ve parlaklık değerlerini de yine Candy Camera’yı kullanarak ayarlayabilirsiniz. Eğer siz de fotoğraf çekmeye hevesliyseniz ve bu amaca yönelik kullanabileceğiniz ücretsiz bir araç arıyorsanız Candy Camera’yı kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Camera Connect & Control

    Camera Connect & Control uygulamasıyla Canon marka fotoğraf makinelerinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Camera 720

    Camera 720 uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraf çekebilir ve onları düzenleyebilirsiniz.
  • HTC Camera

    HTC Camera uygulaması sayesinde HTC Android telefonlarınızda en kolay yoldan fotoğraf çekimlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Z Camera

    Z Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fotoğraf ve videolar çekebilir, onları kolayca düzenleyebilirsiniz.
  • A Better Camera

    A Better Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda profesyonel fotoğraf çekim imkanlarına kavuşabilirsiniz.
  • Cyanogen Camera

    Cyanogen Camera uygulamasıyla CyanogenMod 11 işletim sistemli Android cihazlarınızda en kolay yoldan fotoğraf ve videolar çekebilirsiniz.
  • Camera ZOOM FX

    Camera ZOOM FX, fotoğraf düzenleme ve onlara efekt verme konusunda oldukça başarılı bir mobil uygulama.
  • DSLR Camera Blur Background

    DSLR Camera Blur Background uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızın arka planını bulanıklaştırabilirsiniz.