Cannon Man

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Harika vakit geçirebileceğiniz bir mobil oyun

Cannon Man, Android platforumunda yayınlanan aksiyon ve macera dolu mobil oyunlardan bir tanesi. Zevkli zaman deneyimi sunan oyunda havada uçuyor ve zorlu bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz oyunlardan bir tanesi olarak dikkatimizi çeken Cannon Man oyununda uzun bir uçuş deneyimi yaşıyorsunuz. Patlayıcılar ve trambolinler yardımıyla en uzun mesafelere kadar uçmaya çalıştığınız oyunda farklı bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşüdüğüm oyunda işiniz bir hayli zor. Birbirinden zorlu bölümleri tamamlamak için mücadele ettiğiniz Cannon Man oyununda eğlenceli bir deneyim yaşayabileceğinizi söyleyebilirim.

Renkli ve son derece kaliteli görselleriyle de ön plana çıkan oyunda canlı renkler yer alıyor. Göz alıcı bir atmosferiyle de dikkat çeken oyunda sınırları zorluyorsunuz.

Cannon Man oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Cannon Man

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
301 MB DOSYA BOYUTU

Harika vakit geçirebileceğiniz bir mobil beceri oyunu

Cannon Man, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon ve macera dolu mobil oyunlardan bir tanesidir.

Zevkli zaman deneyimi sunan mobil oyunlardan bir tanesi olarak nitelendirebileceğim bu oyunda havada uçuyor ve zorlu bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz ilgi çekici oyunlardan bir tanesi olarak nitelendirebileceğim Cannon Man oyununda reflekslerinizi de iyi kullanmanız gerekiyor. Son derece keyifli bir deneyim sunan oyunda en uzun mesafelere kadar uçmanız gerekiyor.

Renkli ve son derece kaliteli görselleriyle de ön plana çıkan oyunda canlı renkler yer alıyor. Göz alıcı bir atmosferiyle de dikkat çeken oyunda sınırları zorluyorsunuz.

Cannon Man oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Man Vs. Missiles

    Havada süzülerek füzeleri yok ediyorsunuz
  • PAC-MAN: Ralph Breaks the Maze

    Zevkli bir mobil beceri oyunu
  • The Running Man

    Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu
  • Who Is This Man

    Arcade oyunu oynayacağız.
  • Subject 8

    Süper zor side-scrolling arcade oyunu
  • Will Hero APK

    Will Hero APK Android oyunu internetsiz oynanabiliyor ve arcade, aksiyon, macera, rogue-like, farklı türleri birleştiriyor.
  • Ottoman Slap (Osmanlı Tokadı)

    Osmanlı temalı harika bir aksiyon oyunu
  • Gunslinger: Zombie Survival

    Aksiyon ve macera dolu bir hayatta kalma oyunu