Canon Photo Companion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

Canon Photo Companion uygulamasıyla fotoğrafçılık konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz.

Canon Photo Companion uygulaması fotoğrafçı olmak isteyenlere Android cihazlar üzerinden rehberlik ediyor.

Profesyonel bir fotoğraf makinesi alıp fotoğrafçılığa ilk adımı atmak isteyenlere yönelik hazırlanan Canon Photo Companion uygulaması, öğrenme aşamanızda sizlere rehberlik ediyor. Canon EOS fotoğraf makineleriyle uyumlu olarak çalışan uygulamada, çeşitli başlıklar altında çok faydalı bilgiler sunuluyor.

Kişiselleştirilmiş alıştırmalar, yardımcı bilgiler ve ipuçlarıyla daha iyi bir öğrenme ortamı sunan uygulama, yeteneğiniz ve ilgi alanlarınıza göre bu alıştırmalar ve yardımcı bilgiler yeniden düzenleniyor. Fotoğraf çekebilmek için gerekli olan tüm teknik ve teorik bilgiye ücretsiz erişim imkanı sunan ve kendi gelişiminizi takip edebilme imkanı sunan uygulamada ilham verici fikirleri de inceleyebiliyorsunuz.

Canon Photo Companion uygulamasının uyumlu olduğu fotoğraf makineleri; EOS 1200D, EOS 1300D, EOS 100D, EOS 200D, EOS 700D, EOS 750D, EOS 760D, EOS 800D, EOS 77D, EOS 80D, EOS 6D Mark II, EOS 7D Mark II, EOS M10, EOS M3, EOS M5, EOS M6.

Volkan Yılmaz

Canon Photo Companion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

Profesyonel fotoğrafçılığı öğrenmek istiyorsanız Canon Photo Companion uygulamasındaki içeriklerden faydalanabilirsiniz.

Canon Photo Companion uygulaması fotoğrafçılığa ilgisi olan herkese iOS cihazlar üzerinden eğitici içerikler sunuyor.

Profesyonel fotoğraf makinenizle fotoğrafçılığa adım atmak istiyorsanız, öğrenmeniz gereken birçok teknik ve teorik bilgiler bulunuyor. Bu bilgiler ışığında fotoğrafınızın konusunu daha iyi bir şekilde yansıtabiliyor ve çeşitli teknik detaylara dikkat edebiliyorsunuz. Bu konuda hiçbir bilgisi olmayanlar için büyük bir kaynak olacağını düşündüğüm Canon Photo Companion, kişiye göre özelleştirilmiş alıştırmalar, yardımcı bilgiler ve ipuçları sunuyor.

İlgi alanlarınıza göre ve beceri seviyenize göre özelleştirilmiş içeriklere ulaşabileceğiniz uygulamada, kendinizi geliştirirken ilerleme durumunuzu da takip edebiliyorsunuz. İleri seviyelerde ise daha zorlayıcı alıştırmalar ve ipuçları sizleri bekliyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Canon Photo Companion uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Canon Photo Companion uyumlu fotoğraf makineleri şu şekilde; EOS 1200D, EOS 1300D, EOS 100D, EOS 200D, EOS 700D, EOS 750D, EOS 760D, EOS 800D, EOS 77D, EOS 80D, EOS 6D Mark II, EOS 7D Mark II, EOS M10, EOS M3, EOS M5, EOS M6.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Gallery HD

    Photo Gallery HD uygulamasıyla onlarca faydalı özelliğe sahip bir galeri uygulamasına sahip olabilirsiniz.
  • Soundwave Art

    Soundwave Art uygulamasında ses dalgalarından poster, tablo veya dövme çalışmaları oluşturabilirsiniz.
  • Magic ViewFinder

    Magic ViewFinder uygulaması, Nikon marka fotoğraf makinelerinizi Android cihazlarınızda sanal olarak kullanmanızı sağlıyor.
  • Storyboard

    Videolarınızı çizgi romana dönüştürüyor.
  • VSCO APK

    VSCO APK, mobil bir fotoğrafçılık uygulamasıdır. Uygulamada fotoğraflar ve videolar çekebilir ardından kolayca düzenleyerek paylaşabilirsiniz.
  • DSLR Camera Blur Background

    DSLR Camera Blur Background uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızın arka planını bulanıklaştırabilirsiniz.
  • Photo Editor & Perfect Selfie

    Photo Editor & Perfect Selfie: Android telefonunuz için en iyi fotoğraf düzenleme, rötuş, yüz güzelleştirme uygulaması
  • Photo Gallery

    Photo Gallery uygulaması, fotoğraf ve videolarınız için geniş yelpazede özellikleri sizlere sunuyor.