Caps Yapıcı

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
435 TOPLAM İNDİRME

Caps Yapıcı ile mobil cihazınızdan caps hazırlamak saniyelerinizi alacak.

Caps Yapıcı, birkaç saniye içerisinde komik capsler hazırlayabileceğiniz eğlence odaklı bir mobil uygulamadır. İnternette sıklıkla rastladığınız fotoğrafın altına iliştirilen yazılardan oluşan capsleri artık Android telefonunuzdan oluşturabilirsiniz.

Caps Yapıcı, herkesin rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmış arayüz ile gelmekte ve capsinizi oluştururken ihtiyaç duyacağınız seçeneklerin dışında hiçbir gereksiz ayar bulunmamaktadır. İster hali hazırda mobil cihazınızda tuttuğunuz resimleri isterseniz de kameranızla çekeceğiniz yeni bir resmi capsiniz için kullanmanıza izin verilmektedir.

8 resimden oluşan capsler hazırlayabileceğiniz uygulamada capsleri ortaya çıkaran en önemli iki öğe olan yazı ve şeridi dilediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Yazı ve şeridin renk ve yer ayarını kaydırıcıları kullanarak hızlıca yapabiliyor, beğenmezseniz geri alabiliyorsunuz. Capsiniz hazır olduğunda ise dilediğiniz zaman sosyal medyada paylaşmak üzere cihazınıza kaydediyorsunuz.

Erkan Calp

Caps Yapıcı

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME

Caps Yapıcı sayesinde kendi caps'lerimizi oluşturabiliyoruz.

Caps Yapıcı, iPhone ve iPad cihazları üzerinde kendi caps'lerini oluşturmak isteyen kullanıcıların mutlaka göz atmaları gereken uygulamalardan bir tanesi.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde fotoğraflarımızı kullanarak ortaya eğlenceli ve mizahi yönü ağır basan caps'ler çıkartabiliyoruz.

Uygulamanın en iyi özelliği ise çoklu caps desteği sunması. Bu özellik sayesinde 6'lı caps'e kadar görüntü oluşturabiliyoruz. Caps oluşturabilmek için öncelikle fotoğraf seçmemiz gerekiyor. Bu aşamadan sonra istediğimiz metni ekleyerek caps yapabiliyoruz.

Bu tarz bir uygulamada görmeyi isteyebileceğimiz sosyal medya entegrasyonuna da sahip olması uygulamanın dikkat çekici yanları arasında. Bu sayede caps'lerimizi Twitter, Instagram ve Facebook gibi platformlar üzerinde paylaşabiliyoruz.

Pratik bir kullanım yapısına sahip olan Caps Yapıcı, yaratıcı caps'ler oluşturmak isteyen ve bu konuda kullanabileceği hızlı bir uygulamaya ihtiyacı olanların mutlaka denemesi gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

Caps Yapıcı

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,059 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Caps Yapıcı uygulaması ile birkaç saniye içerisinde komik capsler hazırlayabilirsiniz.

Caps Yapıcı, Windows Phone telefonunuz üzerinden pratik bir şekilde eğlenceli capsler oluşturabileceğiniz ve sosyal ağ hesaplarınızda paylaşabileceğiniz bir mobil uygulamadır. Artık caps hazırlamak için karmaşık menüler içeren fotoğraf düzenleme uygulamalarını kullanmanız gerekmeyecek.

Sosyal ağ kullanıcıları arasında oldukça yaygın olan, fotoğrafın altına kırmızı şerit üzerinde bazen komik bazen de iğneleyici sözler içeren capsleri Caps Yapıcı uygulaması ile zahmetsizce hazırlayabilirsiniz. Yeni çektiğiniz bir resmi veya galerinizdeki resimlerden birini kullanarak capsinizi oluşturabilirsiniz. Yazı ve şerit rengini / boyutunu dilediğiniz şekilde ayarlayabilir, yazı stilini değiştirebilir, şeridi yukarı taşıyabilir, resmi dilediğiniz yöne döndürebilirsiniz.

Caps Yapıcı uygulaması resim, yazı ve şerit olmak üzere 3 bölümden oluşmakta ve sadece 3 adımda capsinizi hazırlamanıza imkan tanımaktadır. Resmi seçtikten sonra caps ismini, şerit rengini ve konumunu ardından yazı boyutunu ve şerit boyutunu belirliyor (Kaydırıcı ile kolaylıkla ayarlanabiliyor.) ve capsinizi oluşturmuş oluyorsunuz. Capsinizi paylaşmadan önce ön izlemesini görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Caps Oluştur

    Caps Oluştur kolay ve zahmetsiz bir şekilde caps yapmanızı mümkün kılan bir mobil uygulamadır.
  • WhatsApp için Sahte Konuşma

    Sahte WhatsApp konuşmaları oluşturarak arkadaşlarınızla eğlenebilir ya da caps hazırlayabilirsiniz.
  • Capstagram

    Capstagram ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir caps uygulamasıdır.
  • Çatlak Co

    Çatlak Co uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca komik caps ve videolara hemen erişebiliyorsunuz.
  • Caps Yap 2

    Caps Yap 2 mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir caps yapma uygulamasıdır
  • Kolay Caps Logg

    Kolay Caps Logg, adından da net olarak anlayacağınız üzere kolayca capsler hazırlamanızı sağlayan ücretsiz ve basit bir Android caps yapma uygulaması.
  • Caps Yap

    Son zamanların en büyük akımlarından biri olan capsleri artık akıllı telefonlarınızdan da yapabilirsiniz.
  • Microtrip

    Microtrip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bağımlılık yapıcı bir beceri oyunudur