Captain Rocket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Captain Rocket, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, reflekslere dayalı bir beceri oyunu.

Captain Rocket, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu. Ketchapp imzası taşıyan Captain Rocket, üreticinin diğer oyunları gibi oynayanları ekrana kilitlemek gibi bir özelliğe sahip.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda düşman üssünden son derece önemli belgeleri çalan bir karakterin kontrolünü ele alıyoruz. İçeri başarıyla sızıp belgeleri çalan bu karakterin önünde şimdi çok daha zorlu bir görev var: kaçmak! Elbette bu pek kolay olmuyor çünkü belgelerin çalındığını anlayan düşman birimleri karakterimizin peşine düşüyorlar.

Kaçışımız esnasında karşı taraftan sürekli olarak roketler geliyor. Biz de hızlı hamleler sergileyerek bu roketlerden kaçmaya ve mümkün olduğunca ileriye gitmeye çalışıyoruz. Ne kadar uzağa gidersek oyun sonunda alacağımız puan da aynı ölçüde yüksek oluyor. Eğer roketlerden herhangi birine çarpacak olursak oyunu kaybetmiş sayılıyoruz.

Oyunda kullanılan kontrol mekanizması son derece kolay bir şekilde kullanılıyor. Ekran üzerine yapacağımız basit dokunuşlar ile karakterin roketlerden kaçmasını sağlayabiliyoruz.

Sade fakat göze hoş görünen grafikleri, aksiyonun bir an olsun dahi azalmadığı atmosferi ile Captain Rocket, ücretsiz bir beceri oyunu arayanların mutlaka değerlendirmesi gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

Captain Rocket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
17.4 MB DOSYA BOYUTU

Captain Rocket, beceri ve refleks tabanlı oyunlar oynamaktan keyif alanlara hitap ediyor.

Captain Rocket, iPhone ve iPad'lerde oynanmak üzere geliştirilmiş, beceri odaklı oyunlar oynamaktan keyif alan oyunseverlerin denemek isteyeceği türden bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda ezeli rakiplerinden önemli dokümanları çalan ve hızla kaçmaya başlayan bir karakteri kontrol ediyoruz.

Dokümanları çalmış olmanın verdiği rahatlıkla yola çıkan karakterimizi kaçış esnasında birçok tehlike bekliyor. Jetpack'iyle uçan bu karakterin karşısına çok sayıda roket çıkıyor ve bu roketler onu düşürmeye çalışıyorlar. Bizim görevimiz ise karakterin bu roketlere çarpmasını engellemek ve mümkün olduğunca ileri gitmek.

Ketchapp imzası taşıyan bu oyun firmanın diğer oyunları gibi son derece basit bir yapıya sahip. Grafik tasarımları her ne kadar gösterişten uzak olsa da kesinlikle kalitesiz bir his vermiyor. Zaten oyunun genel konsepti birçok beceri oyununda da deneyimlediğimiz gibi basitlik üzerine kurulu.

Captain Rocket'te karakteri ekrana yapacağımız basit dokunuşlar ile yönlendiriyoruz. Bu noktada son derece hızlı ve keskin hamleler yapmamız gerekiyor. Aynı anda birden fazla roket geldiği için en ufak bir hata görevi başarısızlıkla sonuçlandırmamıza sebep olabilir.

Emircan Erdoğan

Captain Rocket

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Captain Rocket, Ketchapp'ın zor düzeyli beceri oyunlarından biri ve Windows Phone'da da resmi olmasa da mevcut.

Captain Rocket, her oyunları milyonlara ulaşan Ketchapp’ın imzasını taşıyan yapımlardan biri. Windows Phone platformunda resmi olarak karşımıza çıkmayan oyunda roketler üzerinde ilerleme yeteneğine sahip bir ajanı kontrol ediyoruz.

Sade modern görsellerle süslenmiş beceri oyununda düşman üssünden çok gizli belgeleri çalan bir ajanı kontrol ediyoruz. Görevimiz binbir zorlukla çaldığımız hayati önem taşıyan belgeleri sağ salim patronumuza iletmek. Tahmin edeceğiniz üzere bu, basit değil. Her an üzerimize gönderilen roketlere çarpma ihtimalimiz var ve de sadece roketlerin üzerinden zıplayarak ilerleyebiliyoruz.

Basit görseller sunduğundan göz yormayan oyunun kotrol sistemi ise oldukça basit yapılmış. Aksiyonu seven karakterimizi sabit duran roketler üzerinde ilerletmek ve de yer yer üzerimize gelen roketleri atlatmak için basit dokunma hareketini kullanıyoruz. Yani oyun tek elle rahatlıkla oynanabilecek şekilde tasarlanmış. Lakin sabit duran roketler üzerinden ilerlemek oldukça zor. Aralarındaki mesafeyi çok iyi ölçüp zamanlamınızı ona göre yapmanız gerekiyor. Aksi halde denizin dibini boyluyoruz.

Puan kazanma üzerine kurulu oyunda puan sistemi şöyle işliyor: Roketler üzerinden zıplama yeteneğine sahip karakterinizle ne kadar yol alırsanız yani ne kadar uzun mesafeye giderseniz puanınız o kadar artıyor. Denize düştüğünüz vakit kaldığınız yerden değil, sil baştan başlıyorsunuz.

Ketchapp’ın sinir bozduğundan uzun süreli oynayış için ideal olmadığını düşündüğüm yepyeni oyunu Captain Rocket, Windows Phone’da da ücretsiz olarak geliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rocket Romeo

    Rocket Romeo, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Rocket Rabbits

    Rocket Rabbits, birbirinden sevimli tavşan karakterlerinizi roketler aracılığı ile yolculuk yaptırmanızı amaçlayan oldukça zevkli bir beceri oyunudur.
  • Dr. Rocket

    Dr. Rocket, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, becerilere dayalı bir mobil oyun.
  • Rocket Chameleon

    Rocket Chameleon'da böcekleri yiyerek ilerlemeye çalışan bir bukalemunun kontrolünü ele alıyoruz.
  • Let's Go Rocket

    Let's Go Rocket ile Android cihazlarınızdan roketinizi kullanarak uzay maceralarına atılmaya hazır olun.
  • Top Gear: Rocket Robin

    Top Gear: Rocket Robin, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz roket uçurma oyunu.
  • Rocket Reactor Multiplayer

    Rocket Reactor Multiplayer, aynı Android cihaz üzerinde 4 kişiye kadar birlikte oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir reaksiyon oyunu.
  • Flip The Rocket

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu