Car Stunt Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
135 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Car Stunt Racing, arazi araçlarıyla yarışlara katıldığınız Android oyunu.

Car Stunt Racing, klasik spor arabaları yerine zorlu koşullar için üretilmiş off-road, pickup, suv araçlarıyla yarışlara katılma fırsatı sunan oyunlar arasından çoklu oyuncu desteği sunması ve pist çeşitliliği ile sıyrılıyor.

Android platformunda ücretsiz indirilmeye sunulan onlarca arazi araçlarıyla yarış oyunu var ancak hem içerik hem de oynanış tarafında tatmin edici fazla seçenek yok. Klasik kuralların geçerli olduğu, spor arabalardan başka seçeneğin olmadığı yarış oyunlarından oldukça farklı çizgide olan Car Stunt Racing’i ister tek başımıza istersek te diğer oyuncularla oynayabiliyoruz. Level modunda duvar bloklar, tekerlekler, tahta bloklar, konteynırlar ve daha nice engelle örülmüş zorlu parkurlar bulunurken, Turnuva modunda dünya genelinde oyuncularla ödüllü yarışlara katılıyoruz.

Yarıştığımız araçları dilediğimizce özelleştirmemize izin veren oyunun kontrol sistemi kanser etmeyecek düzeyde. Simülasyon tarzı yarış oyunlarında kontrollerin ne kadar kötü olduğunu biliyoruz ancak bu oyunda gerek direksiyon gerekse de jiroskop kontrolü oldukça iyi.

Erkan Calp

Car Stunt Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Car Stunt Racing, arazi araçlarıyla zorlu parkurlarda yarıştığınız bir iOS oyunu.

Car Stunt Racing, egzotik spor arabalar yerine off-road, suv, pickup gibi zorlu şartlar için özel üretilmiş araçlarla yarışlara katıldığımız bir iOS oyunu ve yerli yapım olmasıyla dikkat çekiyor. Tekli modda birbirinden zorlu parkurlarda yarışı tamamlamak için mücadele ettiğimiz, çoklu oyuncu modunda türlü engelleri aşarak rakiplerimizi elemeye çalıştığımız oyun iPad’in yanı sıra iPhone’da da rahatlıkla oynanabiliyor.

Arazi şartlarına uygun araçlarla yarıştığımız oyunun hem seviye hem de turnuva modu eğlenceli. Seviye modunda duvar bloklar, konteynırlar, kütükler, tel çitler dahil engellerle örülmüş farklı zorluk düzeylerinde birçok parkur yer alırken, dğer modda rastgele seçilen rakibimizi alt edip para kazanmaya bakıyoruz. Her iki mod da sıkmıyor; sürekleyici.

Bu tarz oyunların en büyük sıkıntılarından kontrol sistemi bu oyunda çok iyi ayarlanmış. Gerek cihazımızı eğerek gerekse de direksiyonu kullanarak aracımızın kontrolünü rahatlıkla sağlıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stunt Truck Racing

    Stunt Truck Racing, fizik tabanlı yarış oyunları arasında yer alıyor ve oldukça kaliteli.
  • Stuntman Steve - Stunt Racing

    Stuntman Steve - Stunt Racing çılgın akrobatik hareketler yapabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Mad Moto Racing Stunt: Bike

    Mad Moto Racing Stunt: Bike, motosikletinizle çılgınca hareketler yapabileceğiniz oldukça zevkli bir yarış oyunudur.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • RC Stunt Racing

    Radyo kontrollü canavar kamyonlarla yarışlara katılıyoruz.
  • Racing in Car 2021 APK

    En gerçekçi araba sürme oyunlarından biri olan Racing in Car 2021 APK birbirinden farklı özellikler ile karşımıza geliyor.
  • Racing in Car APK

    Racing in Car APK, araba içerisinden görüntü ile sınırsız şekilde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android araba oyunudur.
  • In Car Racing

    In Car Racing mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur