Car Wars 3D: Demolition Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
234 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Car Wars 3D: Demolition Mania aksiyon dolu bir yarış oyunudur

Car Wars 3D: Demolition Mania eğer klasik yarış oyunu seçeneklerinden sıkıldıysanız ve etrafı yıkıp parçalayabileceğiniz bir oyun oynamak isterseniz hoşunuza gidecek bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba parçalama oyunu olan Car Wars 3D: Demolition Mania bize eskiden bilgisayarlarımızın DOS ortamında oynadığımız klasik Destruction Derby oyununu hatırlatan bir yapıya sahip. Bu oyunda sadece araçların çarpıştığı bir arenaya çıkar ve rakiplerimize çarparak onları parçalamaya, bir yandan da rakiplerimizin bize çarpmasını önleyerek hayatta kalmaya çalışırdık. Car Wars 3D: Demolition Mania bu yapıyı mobil cihazlarımıza taşıyor.

Car Wars 3D: Demolition Mania'da rampalardan aracımızla atlayabiliyor, rakiplerimizin tepesine inebiliyor, kapılarının ve camlarının havada uçuştuğuna şahit oluyoruz. Oyunun oynanışı aksiyon dolu araç savaşları üzerine kurulu. Kontroller genel olarak sorun çıkarmazken grafikler ortalama bir kaliteye sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Police Car Chase 3D

    Police Car Chase 3D, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu.
  • Fishing Mania 3D

    Fishing Mania 3D, Android cihazlarınızda balık tutma becerinizi geliştirebileceğiniz harika bir simülasyon oyunudur.
  • City Bus Driving Mania 3D

    City Bus Driving Mania 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs simülatörüdür
  • Demolition Derby: Crash Racing

    Demolition Derby: Crash Racing, rakiplerinizi hem yok edip hem de yarışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Airplane Flight Mania 3D

    Ücretsiz bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan Airplane Flight Mania 3D ne yazık ki beklentileri karşılamakta zorluk çekiyor.
  • Space Wars 3D

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz uzay savaşları oyunudur.
  • Extreme Car Stunts 3D

    Extreme Car Stunts 3D çılgın bir mobil yarış oyunudur
  • Whirlpool Car Derby 3D

    Whirlpool Car Derby 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur