Caravan War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Kule savunma strateji oyunlarına yeni bir soluk

Caravan War, kendi imparatorluğunuzu kurup büyütmeye çalıştığınız online strateji oyunu. Bir yandan büyümenizi sürdürürken diğer yandan krallığınızın gelişmesini istemeyen güçlere karşı savaştığınız bu mobil strateji oyununda zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Hem dünya genelinde oyuncularla çarpıştığınız çevrimiçi mod hem de görev odaklı ilerlediğiniz çevrimdışı modda oynarken gözünüzü ekrandan alamayacaksınız.

İmparatorluk kurma ve yönetme, kule savunma temelli orta çağ strateji oyunlarından hoşlananların ilgisini çekeceğini düşündüğüm Caravan War’da destansı bir imparatorluğun kontrolünü ele alıyor, canınız pahasına savunuyorsunuz. Kervan ticaretlerine girerek, baskınlar düzenleyerek kaynak elde ediyorsunuz. Bu arada oyun Türkçe. Bir hikaye olmasa da online tabanlı olduğundan önemli. Düşmanlarla aranızda geçen diyaloglardan menülere her şey Türkçe.

Erkan Calp

Caravan War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
275.5 MB DOSYA BOYUTU

Kendi imparatorluğunuzu kurun, canınız pahasına koruyun.

Caravan War, imparatorluğunuzu kurup savunduğunuz orta çağ strateji oyunu. Kule savunma oyunlarına yeni bir soluk kazandıran yapımda hem Multiplayer hem de Campaign modu bulunuyor. Dünya genelinde oyuncularla çarpışabilir veya görev odaklı ilerleyebilirsiniz.

iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan kule savunma strateji oyunu Caravan War’da kendi imparatorluğunuzu kurup savaşarak büyümeye çalışıyorsunuz. Tarihin en uzun süre ayakta kalan krallığını inşa etmek elbette kolay olmuyor. Öncelikle güçlü bir ordu kuruyorsunuz. Savunma ve saldırı güçlerinizi oluşturduktan sonra kervan ticaretine girme, baskın düzenleme gibi kaynak kazandıracak girişimlerde bulunuyorsunuz. Büyümenizi istemeyen güçleri topraklarınıza gömmek için epey uğraş vermeniz gerekiyor. Bu arada oyun Türkçe dil desteğiyle geliyor. Menülerden oyun içi diyaloglara her şey Türkçe.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tactical War APK

    Tactical War APK, bitmek bilmeyen düşmana karşı üssünüzü savunduğunuz kule savunma oyunlarından. Android kule savunma oyunu ücretsiz!
  • Castle Creeps Battle

    Kart savaş ve kule savunma strateji oyunlarının mükemmel karışımı
  • Defender Heroes

    Kale savunma oyununda yaratıklarla savaşıyorsunuz.
  • Tower Defense King

    Kule savunma oyununda krallığın kaderi sizin elinizde!
  • Game of Warriors APK

    Game of Warriors APK Android kule savunma oyununda yaratıklar şehrinize saldırıyor! Ordunuzu kurun, düşman dalgalarına karşı savaşın!
  • Tower Duel - Multiplayer TD

    Çok oyunculu kule savunma oyununda rakibi yenmek için 5 dakikanız var.
  • Ghost Town Defense

    Kralın şeytani ordusu şehre yayılıyor! Savunma birimlerinizi kurun, tuzakları yerleştirin.
  • Dragonstone: Kingdoms

    Şehir kurma, kule savunma, PvP savaş bir arada!