Card Thief

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Card Thief, Android cihazlarda gizliliğe dayalı oynanan kart oyunu.

Card Thief, gizliliğini koruyan profesyonel bir hırsız rolünü üstlendiğimiz kart oyunu. Kart oyunlarından keyif alıyor, karanlık temalı oyunları seviyor, farklı oynanış sunan değişik bir şey arıyorsanız indirin derim.

Yerin metrelerce altında yaratıkların yaşadığı zindanlarda gölge gibi dolaştığımız, muhafızları atlattığımız, yakalanmadan değerli hazneleri çalmaya çalıştığımız macera oyunu formunda sürükleyici bir kart oyunu olarak karşımıza çıkan Card Thief, Card Crawl’ın devamı niteliğinde hazırlanmış. Grafikler yine muhteşem, oynanış dinamikleri eşsiz, strateji odaklı enfes bir kart oyunu olmuş.

Oyunda kartlar üzerinde sürükleme yaparak ilerliyoruz. Her hırsızlık sonrasında özel kart veriliyor. Bu kartlar yeteneklerimizi geliştiriyor, yakalanması imkansız bir hırsız olmamızı sağlıyor. Düşmanlarımızı geçmeyi, herkesi soymayı başarırsak sonraki bölüme atlıyoruz. Her oyun yaklaşık 3 dakika sürüyor. Tamamen gizlilik üzerine hareket ediyoruz.

Erkan Calp

Card Thief

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
140 MB DOSYA BOYUTU

Card Thief, iPhone ve iPad için kartlarla oynanan gizlilik oyunu.

Card Thief, mobil platformda solitaire stili oynanış sunan gizlilik oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Kartlarla oynanan oyunda gizliliğimizi koruyarak kalenin içinde ilerliyoruz. Muhafızları aşmaktan değerli hazineleri çalmaya pek çok eylemi kartlar üzerinden yapıyoruz.

iPhone ve iPad’de kartla oynanan tek gizlilik oyunu desem yanılmış olmam sanırım. Kart oyunlarını seven yediden yetmişe herkesin favori oyunu solitaire’den esinlenerek hazırlanmış ancak oynanış tarafında çok farklı bir konumda. Karanlık ortamda geçen oyunlara da hastaysanız kesinlikle kaçırmayın derim.

Oyunda yerin altında yaşam süren yaratıklardan zindan koruyuculara pek çok engeli aşmaya çalışıyoruz. Meşaleleri söndürme gibi eylemlerde bulunarak bir gölge gibi ilerliyoruz. Amacımız; muhafızların başında beklediği hazine sandıklarına ulaşmak. Muhafızları geçme yöntememiz ise oldukça farklı. Kart formundaki karakterimizin yolunu çizerek ilerlemesini sağlıyor, tüm düşmanları geçip soyma işini tamamlamayı başarırsak sonraki bölüme geçiyoruz. Her bölüm yaklaşık 3 dakika sürüyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Card Crawl

    Card Crawl keyifli bir mobil kart oyunudur
  • Card Wars Kingdom

    Card Wars Kingdom, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kart savaşları oyunu.
  • Card Wars

    Card Wars, birbirinden farklı bölümlerde yapacağınız kart savaşlarını kazanmak için çabalayacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir Android kart oyunu.
  • Eternal Card Game

    Eternal Card Game mobil oyunu, Android tabanlı mobil cihazlardan sıkılmadan oynayabileceğiniz bir tür kart oyunudur.
  • Card Monsters

    Card Monsters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Cobra Kai: Card Fighter

    Netflix'in en çok izlenen dizilerinden Cobra Kai mobil oyun olarak karşımızda! Cobra Kai: Card Fighter, Android Google Play'de!
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Tekken Card Tournament

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kart oyunudur.