Card Wars

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
2,175 TOPLAM İNDİRME
155 MB DOSYA BOYUTU

Card Wars, birbirinden farklı bölümlerde yapacağınız kart savaşlarını kazanmak için çabalayacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir Android kart oyunu.

Card Wars, girdiğiniz kart savaşlarınızı kazanarak destenize yeni kartlar ekleyerek gittikçe daha da güçleneceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir Android kart oyunu. Ücretli olarak sunulan oyunu oynayabilmek için satın almanız gerekiyor.

Oyundaki kartlarda bir çok farklı savaşçı bulunuyor. Bu nedenle destenizi oluşturuken seçimlerinizi çok dikkatli yapmanız gerekiyor. Eğer güçlü bir kart destesine sahip olursanız, rakiplerinizi yenmek kolaylaşıyor.

Daha önce bilgisayarınızda yada mobil cihazınızda kart oyunu oynadıysanız oyunun temek mantığını anlamak için zaman geçirmenize gerek yok. Oynamadıysanız da kısa sürede alışacağınızı düşünüyorum. Bölüm bölüm ilerleyeceğiniz oyunda karşılaşacağınız rakipler ile kart savaşı yapıyorsunuz. KArt seçimlerini düzgün yapan oyuncu oyunu kazanıyor.

Oyunda kazandıkça kartlarınızı güçleri ve seviyeleri artıyor. Böylece desteniz zamanla daha da güçlü bir hal alıyor. Sade bir kart oyunu olmayan Card Wars, aynı zamanda bir macera oyunu olarak da geçiyor.6 farklı dil desteğine sahip oyunun malesef Türkçe dil desteği yok. Fakat ilerleyen zamanlarda eklenebilir diye düşünüyorum.

Android telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz gelişmiş ve eğlenceli bir kart oyunu arıyorsanız, Card Wars'ı satın alarak oynayabilirsiniz. Oyunun boyutu 150 MB civarında olduğu için indirirken WiFi bağlantı kullanmanızı öneririm.

Barış YANIK

Card Wars

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
416 TOPLAM İNDİRME
196 MB DOSYA BOYUTU

Card Wars, kart oyunu severler için geliştirilen detaylı ve eğlenceli bir iOS kart oyunu.

Card Wars, farklı savaşçı ve büyülerden oluşan kartlar ile ooluşturaağınız destenizi kullanarak rakiplerinizi sahadan sileceğiniz gelişmiş ve eğlenceli bir iOS kart oyunu. Eğer kart oyunları oynamak yada enemek istiyorsanız Card Wars sizin için iyi bir seçenek olabilir. Fakat oyun ücretli olarak satılıyor. Satın aldıktan sonra oyunu uzun süre keyifle oynayabilirsiniz.

Bölümler halinde tasarlanan oyunun her bölümünde farklı heyecan yaşıyorsunuz. Girdiğiniz kart savaşlarını kazandıkça sahip olduğunuz kartlar, yaratıklar ve büyülerin seviyeleri ve doğal olarak gücü artıyor. Bunun anlamı ise oynadıkça daha güçlü hale geliyor olmanız. Kendi desteniz için en doğru kartları seçip oluşturarak zamanla güçlendirmeniz gerekiyor. Sıra tabanlı olarak oynanan kart oyununda, bir hamle rakibiniz bir hamle siz yapıyorsunuz. Oyunda başarılı olabilmek için rakibinizin yapabileceği hamleleri sezerek dikkatli oynamanız gerekiyor.

Kart oyunu olması dışında aynı zamanda bir macera oyunu olan Card Wars ile keyifli vakit geçirebiliyorsunuz. Oyun ücretli olmasına rağmen oyun içi mağazadan da ücret karşılığında alışveriş yapabiliyorsunuz. Bu tür oyunlar genelde pek sevilmez ama eğer kart oyunu oynamak hoşunuza gidiyorsa, Card Wars'ı denemenizi tavsiye ederim.

Hem Android hem iOS versiyonu olan oyunun boyutu büyük olduğu için indireriken mobil internet bağlantınız yerine WiFi bağlantısı kullanmanızı tavsiye ederim. Özellikle kotalı mobil internet paketine sahip olan kullanıcıların kotalarının dolmaması için WiFi bağlantı tercih etmeliler.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Card Wars Kingdom

    Card Wars Kingdom, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kart savaşları oyunu.
  • Card Crawl

    Card Crawl keyifli bir mobil kart oyunudur
  • Card Thief

    Card Thief, Android cihazlarda gizliliğe dayalı oynanan kart oyunu.
  • Eternal Card Game

    Eternal Card Game mobil oyunu, Android tabanlı mobil cihazlardan sıkılmadan oynayabileceğiniz bir tür kart oyunudur.
  • Card Monsters

    Card Monsters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Cobra Kai: Card Fighter

    Netflix'in en çok izlenen dizilerinden Cobra Kai mobil oyun olarak karşımızda! Cobra Kai: Card Fighter, Android Google Play'de!
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Tekken Card Tournament

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kart oyunudur.