CarrefourSA Kart

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,266 TOPLAM İNDİRME

CarrefourSA Kart uygulamasıyla CarrefourSA marketlerdeki fırsatlar ve indirimlerden haberdar olabilirsiniz.

CarrefourSA Kart uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden çeşitli kampanyalar ve fırsatlara kolayca ulaşabilirsiniz.

CarrefourSA marketlerde kullanabildiğiniz CarrefourSA kartın avantajlarından haberdar olabilmeniz için geliştirilen uygulamada, CarrefourSA’da sunulan fırsatlar dünyasına hızlıca göz atabiliyorsunuz. Uygulamaya CarrefourSA kartınızı tanıttıktan sonra, size özel oluşturulan barkodu marketlerde kasaya okutarak fırsatlardan anında yararlanabiliyorsunuz. Alışverişlerinizden kazandığınız puanları da Bilgilerim bölümünden görebilmenize imkan sağlayan uygulamada son 1 ayda yapmış olduğunu alışverişleri, tarihleri ve alışveriş tutarını da görüntüleyebiliyorsunuz.

Kampanyalar ve fırsatlar, CarrefourSA kart bilgileriniz ve kartınızın yanınızda olmadığı anlarda kullanabileceğiniz barkod gibi özellikleri sizlere sunan CarrefourSA Kart uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

CarrefourSA Kart

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME

CarrefourSA Kart uygulamasıyla alışverişlerinizde size özel kampanyalardan ve indirimlerden haberdar olabilirsiniz.

CarrefourSA Kart uygulamasıyla CarrefourSA marketlerde yapacağınız alışverişlerde size özel kampanyalara iOS cihazlarınızdan ulaşabilirsiniz.

CarrefourSA marketlerde özel avantajlar ve puan kazanma imkanı sunan CarrefourSA Kart mobil uygulamasıyla kartınız yanınızda olmasa bile avantajlardan faydalanabiliyor ve aynı zamanda size özel kampanyalardan ve indirimlerden anında haberdar olabiliyorsunuz. Kartınızı uygulamaya tanıttıktan sonra, alışveriş esnasında size özel oluşturulan barkodu kasaya okutarak puan kazanmaya devam edebiliyorsunuz.

Uygulama üzerinde yer alan Kampanyalarım bölümünde faydalanmak isteyebileceğiniz fırsatlar, kampanyalar ve indirimleri görebiliyorsunuz. Bilgilerim bölümünde ise CarrefourSA Kart ile yapmış olduğunuz alışverişlerden kazandığınız puanları görebiliyor, son 1 ayda yapmış olduğunuz alışverişlerin detaylarına ulaşabiliyorsunuz. Eğer siz de alışverişlerinizde CarrefourSA’yı tercih ediyorsanız, CarrefourSA Kart uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza mutlaka yüklemenizi öneriyoruz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CarrefourSA

    CarrefourSA uygulaması ile Android cihazlarınızdan market alışverişinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.
  • CarrefourSA Online Market

    CarrefourSA Online Market uygulaması ile market alışverişlerinizi akıllı cihazlarınızdan yapabilirsiniz.
  • Ordum Kart

    Ordum Kart uygulaması ile Ordu'da toplu taşıma araçlarında kullanacağınız kartınızı akıllı telefonlarınızdan yönetebilirsiniz.
  • Ticket Türkiye

    Ticket Türkiye, Ticket kart sahiplerinin kartlarında kalan bakiyeyi kontrol ederek kartlarını kullanabilecekleri yerleri gösteren resmi ve ücretsiz bir Ticket uygulaması.
  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Tap Cats: Battle Arena (CCG)

    Kediler savaşıyor!
  • Apocalypse Hunters

    Telefonunuzla dolaşarak yaratıkları yakalayın.