Cartoon Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

İlginç savaşçılarla kulenizi savunmak için ejderha ordularına karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Aksiyon ve macera dolu savaşlara katılarak dev ejderha ordusuna karşı mücadele edeceğiniz ve ganimet toplayarak yeni askerler alacağınız Cartoon Wars, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, karikatür savaşlarında rol alarak kalenizi savunmak için dev ejderhalara karşı savaşmak ve ganimet mücadelesi vermektir.

Siyah ve beyaz renklerin hakim olduğu ilginç savaşçı karakterlerini yöneterek savunma stratejileri geliştirmeli ve çeşitli savaş aletlerinden yararlanarak ejderhaları etkisiz hale getirmelisiniz. Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda kalenizi savunurken yararlanabileceğiniz kule okçuları, kanatlı askerler, mızrak atıcılar ve daha onlarca farklı özelliğe sahip birlik elemanları yer almaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız Cartoon Wars, etkileyici savaş senaryolarında yer alacağınız kaliteli bir oyundur.

 

Doğukan Çağlakpınar

Cartoon Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
13.2 MB DOSYA BOYUTU

İlginç savaşçılarla kulenizi savunmak için ejderha ordularına karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun tutkunlarının hizmetine sunulan Cartoon Wars, çöp adam savaşçılarını yöneterek dev ejderhalara karşı mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılan bu oyunda amaç, karikatür tarzındaki tasarımları ile dikkat çeken komik savaşçılardan yararlanarak kalabalık ejderha ordularıyla savaşmak ve ganimet toplayarak seviye atlamaktır.

Farklı özelliklere ve ölümcül silahlara sahip onlarca savaş kahramanı ile güçlü bir odu kurmalı ve kalenizi düşman birliklerinin saldırılarından koruyarak görevleri başarıyla tamamlamalısınız. Aksiyon dolu savaş sahneleri ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde kalenizi savunurken yararlanabileceğiniz okçular, uçan askerler, mızrakçılar, alev püskürtücüler ve daha onlarca farklı hünere sahip birlik yer almaktadır.

Ücretsiz olarak ulaşacağınız ve aksiyona doyacağınız Cartoon Wars ile sizde komik savaşçı karakterleri ile nefes kesen ejderha savaşlarına katılabilir ve güçlü bir ordu kurarak düşman birliklerine diz çöktürüp ganimet kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cartoon City 2

    Kendi şehrimizi inşa edeceğiz.
  • Cartoon Network Games

    Cartoon Network Games (İndir): Çocuklar için ücretsiz ve internetsiz Android oyunları
  • Dope Wars Classic

    Dünyanın en büyük uyuşturucu baronu olarak geniş bir ticaret ağı oluşturacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Idle Cartoon City Empire

    Şehrin yönetimini ele alacağız.
  • Cartoon City 2:Farm to Town

    Kendimize ait kasabayı yöneteceğiz.
  • Block Tank Wars 3

    Tank savaşlarına nefessiz gireceğiz.
  • Hero Wars

    Farklı karakterler ile savaşacağız.
  • Highway Wars

    Farklı yerleri fethetmeye çalışacağız.