Cartoon999

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Cartoon999, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Cartoon999, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Çizgi film karakterlerine sahip olan oyunda dünyayı ele geçirmeye çalışıyorsunuz.

Öfke dolu karikatürleri kontrol ederek dünyayı ele geçirmeye çalıştığınız oyunda zorlu görevler sizleri bekliyor. Simülasyon oyunu olan Cartoon999, sahip olduğu grafiklerle oldukça ilgi çekici bir şekilde karşımıza çıkıyor. Sevimli karakterlerden oluşan oyunda kendi karakterlerinizi özelleştirebilirsiniz. Dünya çapında bir oyuncu ağına sahip olan oyunda çeşitli başarı seviyeleri ve görevler de sizleri bekliyor. İndirdiğinize pişman olmayacağınız bir oyun olan Cartoon999, sizleri bekliyor. Oyunda aldığınız kararlar geleceğinizi etkiliyor ve böylece işler sizin istediğiniz şekilde yürüyor. Bu nedenle aldığınız kararlar ve attığınız adımlar son derece kritik. Dikkatli olmalı ve bir an önce sona ulaşmalısınız.

Cartoon999 oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Cartoon999

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
186 MB DOSYA BOYUTU

Cartoon999, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Cartoon999, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sevimli karakterlerin yer aldığı oyunca zorlu görevleri yerine getirmeniz gerekiyor.

Sevimli karikatür karakterlerinin yer aldığı Cartoon999 oyununda kendi ofisinizi inşa etmeli ve aynı zamanda yüksek skorlara ulaşarak diğer oyuncularla yarışmalısınız. Tek başına yaşadığı bir dağda 50 yıldır karikatür çizen Mr. Paper, karakterlerine çizgi film bulmak için onları işe sokuyor. Sadece 10 cent'e çalışan karakterleri kullanarak ofisimizi özelleştirebiliyoruz. Fetihler yapılan oyunda eğlenceli zamanlar geçiyor. Oldukça renkli grafiklerin yer aldığı oyunda zorlu görevleri yerine getirmeli ve dünya çapındaki oyuncularla yarışmalısınız. İndirdiğinize pişman olmayacağınız bir oyun olan Cartoon999, çok seveceğiniz bir oyun olarak tanımlanabilir. Ayrıca oyundaki gidişatı da sizin verdiğiniz kararlar belirliyor. Bu nedenle oldukça dikkatli olmalısınız.

Cartoon999 oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • ID Please

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Coffee Corp

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Crypto Tycoon

    Esşiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Payday: Fast Money

    Beğenerek oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Idle Tap Airport

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Smartphone Tycoon

    İş simülasyon oyununda kendi akıllı telefon şirketinizi kuruyorsunuz.